Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 14. helmikuuta 2014

Väsy vol. II

Niin, väsy. Tuntuu ettei oo aikaa mihinkään ja päivät menee tekemällä sitä jotain mikä siinä sivussa menee. Nyt tullut Diablo 3 hakattua urakalla, kun uusi DLC kampanja tulee ensi kuussa...toivottavasti on ne luvatut parannukset sen lisärin arvoisia sitten. Eikä auta sekään että muutama muukin peli on tulilla, tänään latasin juuri Last of Us pelin lisäosan, sitäkin pitäisi siis alkaa pelaamaan. Metro LL on "kesken" (olen sen PCllä läpi pelannut) pleikkarilla. Joitan steam pelejäkin minulla on joita pitäisi jaksaa tahkota. Mutta ku ei JASSA SAATANA.

Jotenkin tuntuu että jos minä tekisin 8h työpäiviä niin en minä jaksais yhtään mitään. En ymmärrä miten jotkut ihmiset pystyy tekemään työt, hoitamaan lapset ja harrastamaankin ehtivät. En kyllä itse haluais edes tehdä kokopäivä töitä, en ole niin rahan perso. Vaikka myönnän, että on se mukavaa kun on voinut nopeempaa laitella kaikkee kivaa ku on ollut sitä ylimäärästä.
Nytki käyn tuon tatskan jatkaan loppuun ja sen jälkeen ottaa uusi aika uudelle isommalle tatskalle muutaman kuun päähän. Ei pystyis työttömänä noin vaan 600€ tatskaa ottamaan (voi olla että maksaa se seuraava enemmän tai vähemmän, oma arvio vaan)

Nyt tosin hipsin nukkumaan että jaksaa huomenna töihin, sunnuntaina metsälle pitkästä aikaa, luonnon helmaan rentoutumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti