Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 10. toukokuuta 2016

Neverending Nightmares

Oikeastaan tämä peli on nimensä mukainen, jos helvettiin joutuisin tämä olisi se peli mitä siellä joutuisin pelaamaan ikuisesti.
Tälläsen mielenkiintoisen mutta turhan paskeen pelasin läpi. Tunti siinä vierähti. Olin lukenut jostain että tämä on yhden miehen tekele ja jopa kehuja saanut. Hintaakin tällä on 15€ steamissa. Tekijä varmasti nauraa matkalla pankkiin kun tälläisestä tekeleestä kääri voittoa. Tekotaiteellinen muka pelottava paska, oikeastaan paskakin on pelottavampaa, jos omasta jöötistä löytää verta niin kyllä siinä itsellä ainakin nousee sydän kurkkuun.

Potentiaalia on mutta kun se ei riitä kun ei osaa
Tämä peli ei saa minkäänlaista kauhun tunnetta aikaiseksi, eikä se ole ihme, eihän pelihahmokaan ole missään vaiheessa kauhuissaan mistään. Laahustaa vaan eteenpäin tai koittaa juosta kuin...mieleni tekisi sanoa kuin tyttö mutta tämä äijä saa mitalin siitä ettei osaa juosta edes kuin ihminen. Laiskiainen lähentelee totuutta, vaikka kuinka muka ehkä kenties tämä jotain 1800 luvun astmaatikkoa esittää niin tässä pelissä se on saatu lähinnä tuntumaan pelaajaa kohtaan vittuilulta. 

Jotain pohjustusta olisin kaivannut olennoille
Tässä voisi olla sitä jotakin mutta kun ei, jo alkumetreillä kun ensimmäisiä "pelottavia" tapahtumia on, ne tuntuvat niin irrallisilta ettei niitä tapahtumia edes huomaa. En tiedä yrittääkö tämä olla muka joku 2D Silent Hill wannabe hahmoillaan, mutta siinä ei kyllä yhtään onnistu, tämä peli ei onnistu oikeastaan missään muussa kuin saamaan minut tuntemaan turhautuneisuutta ja väsymystä. Ei oikein sellanen kauhuun taikka trilleriin sopiva tunnetila minusta.

En suosittele kenellekkään. Tai jos välttämättä haluatte tuhlata aikaanne niin elkää helvetissä tuhlatko rahojanne ainakaan. Tämä peli on sellainen että piraattienkin kannattaa kiertää kaukaa, ole kuin kaistan ja ajan tuhlausta.

Arvosana 1/10 

(0 voin antaa vain sellaiselle pelille joka ei lähde edes päälle tai sitä ei voi edes läpi pelata bugien vuoksi.)

Hyvää

+Taidetyyli aluksi kiinnostava

Huonoa

- Kaikki muu

Aikalailla tälläinen mieliteko tuli kun tätä "pelasi"

 SPOILER ALERT!!! Tyyppi herää lopuksi sairaalasta kun oli koittanut viiltää ranteet auki, kun joutui tätä pelaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti