Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 21. syyskuuta 2013

Ostinpas taas uutta

Tällä kertaa tuli ostettua PSVita. Mielenkiintoinen värkki täytyy myöntää. Kohtuu iso näyttö, napit toimii, sopii käteeni paremmin kuin Nintendon 3DS ja ylimääräsenä lisänä on se hipsutus takakansi. 

Eilen sain siihen vihdoin ja viimein, reilun viikon odottelun jälkeen 8Gb muistikortin. Nyt sitten sillä pääsi pelaamaankin. Kortin mukana tuli 10 peliä, suurimmaksi osaksi sellasia pikkupelejä, joita ehkä joskus pelaa aikaa tappaakseen. Ihanuutta tosin lisää se, kun minulla jo ennestään on PS plus jäsenyys, niin saan myös tuolle Vitalle kuukausittain ilmaisia pelejä (vuokrallahan ne on mutta siihen 50€ vuosi hintaan ei haittaa).
On nyt sitten kovassa käytössä Uncharted, Littlebig planet2 sekä tiny kingdom. Oli siinä jotain muitakin pelejä mutta noita nyt ainakin tulee tahkottua.

Sekin oli mukava yllätys, kun laitteella pystyy pelaamaan jo ennestään ladattuja pleikkari ykkösen pelejä, sekä minis pelejä. En vielä kaikkea ole laitteella ehtinyt kokeilla, oma mallini kun on se vain wi-fi malli. Ei 3G. Paikantaminen ei oikein tahdo toimia, onkohan juurikin wifin takia. Wifille toivoisin jotain nappia millä sen saa päälle ja pois, kuten 3DSssä on.

Tosiaan, laitteen ostin sen vuoksi, kun tähän talouteen on ensi vuonna tulossa uusi PS4. Ei kyllä heti aloituksessa mutta kuitenkin tulee sitten joskus. Sitähän on hehkutettu kuinka pitäisi näiden laitteiden tehdä yhteistyötä keskenään. Niin ostinpas sitten kun halvalla sai. Laitehan ei ole kovin menestynyt täälläpäin. Tai ainakin näin olen käsittänyt. Ei mulla muuta hehkutettavaa tällä kertaa. 

Kuvien kanssa olen laiska paska, muuten voisin niitä tänne ehkä laittaakin, mutta puhelimella toimiva blogger toimii niin paskasti, että en jaksa. Enkä myöskään tahdo jaksaa ottaa niitä kuvia koneelle puhelimesta. Muutakin hommaa nykyään tahtoo olla, että tuntuu suorastaan ettei sitä omaa aikaa ole. Joten nyt häippäsen pelaamaan ja sivusilmällä ja toisella kädellä, koitan saada tuon tutun kannettavan kuntoon.
Edittiä, löysin pikavalikon. PS nappia painamalla pohjassa hetken tulee valikko jossa voi säätää wi-fi yhteyden lisäksi muitakin asetuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti