Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 5. syyskuuta 2013

Workwork

Jaksoinpas alkaa kirjoittamaan gaggaa tänne taas vaihteeksi. Se on jännä miten tuntuu aika tosiaan katoavan kuin pieru saharaan nyt kun on töissä. Etenkin ilta tuuri on hyvin hämmentävä kokemus. Eihän minulla pitkä ole päivä, mutta kun se on juurikin 2-6 niin menee se niin sanottu päivä töissä ollessa. Illalla sitten pitäs jaksaa harrastaa jotain, mutta melko rankkaa on kuitenkin töissäkin seistä reilut 4h päivässä. Eipä tuolla istumaan juuri ole joutanut tämän muutaman viikon aikana.

Aloinkin tuossa miettimään, että miksi ei ole vielä muualla tajuttu, ettei ole pakko tehdä 8h työpäiviä? Ei niissä ole oikeastaan mitään järkeä. Jäänne 1900 luvun alusta. Jos vain ruokien hintaa ja asumisen myös pienennettäisiin, ei olisi tarvetta niin koville palkoille eikä pitkille päiville. Ihmisillä olisi enemmän aikaa omille harrastuksille ja mukavuuksille. Olisivat siis onnellisempia työläisiä ja saisivat 4h käytettyä paremmin kuin 8h. Jostain olen lukenut jostain tutkimuksesta, että 8h työpäivänä vain n.2h olisi tuottavaa aikaa, loput sitten menee piereskellessä tai jotain.

Sekä päin helvettiähän täällä nyt tuntuu kaikki menevän muutenkin kun päättäjät päättää taas asioista eikä kansalta kysytä. Tuli vain sekin mieleen kun poliittisia keskusteluja olen seurannut. Kukaan oikeasti tiedä sielläkään mistään mitään. Ne jotka tietää niin laitetaan hiljaisiksi ja pääpirut sitten höpöttää ihan muuta. Mutta en jaksa asiasta vääntää, mutta harvoin on herrat sen pienen ihmisen asialla. Omaa palkkapussiaan ja sijoituksiaan suojelevat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti