Insta

Steam ID

PSN ID

maanantai 18. marraskuuta 2013

Töissä taas vaihteeksi jännää

Kyllä, jännän äärellä pääsin taas olemaan työpaikallani. Kun humalainen paikallinen manne, lompsii sisään "pienessä" sievässä ja pyytää pussia. No onhan sentään vakioasiakas niin pussi annetaan kuten muillekkin jotka sitä pyytää. Hänpä ei kuitenkaan mene sille ilmaiskorille, vaan lompsii miesten vaate-osastolle ja lappaa kassin täyteen hinnoilteltuja vaatteita. No kassatoverin kanssa odotetaan maksua, sellaista emme saa. Sekavaa höpinää "kaverikaveri hysshyss" sekä taputus olalle "kaveri" ja menee matkoihinsa. Hetken aikaa sellainen WTF momemtum iskee..no pari minuuttia myöhemmin soitan 112 ja sanon että juuri tapahtui varkaus. Muutamaa tuntia myöhemmin (taisi olla 3h 40min) poliisi tulee käymään. Selitän/mme tilanteen poliisille ja sanomme ettei ole myöskään ensimmäinen kerta kun näin käy (tosin ensimmäistä kertaa vei koko pussillisen). Mikäkö tulos? No poliisit sanovat että aikovat jututtaa henkilöä jos näkevät hänet. Niin, ja mikä oli varkaan viemän pussin sisällön arvo? Sellaiset 10-15€ edestä käytettyjä, hyväkuntoisia vaatteita. Olemmehan kierrätyskeskuksessa töissä. Mitä tästä opimme? Siinäpä kysymys mihin toivon teiltä vastausta.

Olihan siellä myös konsultointia taas vaihteeksi myöskin, kun humalainen akka höpöttää jeesuksesta ja alkoholin kiroista...ollessaan tuhannen tukossa...tekopyhyyttä parhaimmillaan?
Sekä tästä paskasta minulle maksetaan alle 10€ tunti. En minä toisaalta valita. Jos liikkeemme sijainti olisi paremmalla alueella niin ei varmasti kävisi niin paljoa asiakkaina juoppoja, varkaita ja narkkareita. Uskoisin ainakin.

Mikäpä sopisi paremmin kuvaamaan suurinta osaa tilanteista mitä töissä koen, kuin KT:n vanhempi tuotanto?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti