Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Entwined (Vita)


Tälläinen taide "peli" tällä kertaa tuli PS+ jäsenille. Pelistä ei oikein hirveänä ole kerrottavaa, se on lyhyt, "taiteellinen" ja omasta mielestäni epäpeli. 


Pelissä ei voi kuolla, mutta virheitä tekemällä kentän läpäisy viivästyy. Pelissä lennetään kalalla ja linnulla erilaisissa tunneleissa ja koitetaan sellaisten väri hommien läpi ajaa oikean värinen eläin. Samalla koitetaan jotain ihme kiviä keräillä, että sellanen mittari saahaan täyteen jotta tämä kala ja lintu kokevat metamorfoosin ja muuttuvat kiinalaiseksi lohikäärmeeksi. Jonka pitää sitten kerätä taasen valopalloja, jotta se voi mittarin täyttyessä piereskellä sateenkaarta ja pitkän pökäleen päätteeksi lentää pois rikospaikalta kirkkaaseen valoon.

Epäilen että tämä on suunniteltu pössyttely kansalle. Itselleni peli aiheutti turhautumista ja tylsistymistä, eikä siihen läpäisyyn mennyt kuin vähän alta 2h jos en väärin muista.

Dragon,,,,dragon ball ZZZZZZZZ
Värillisiä liikkuvia härpäkkeitä
Sun shine, lollipops and rainbows.Viimeisen kentän spoilaus, siinä ei kerätä palloja vaan vissiin "poikasia" tai "sieluja" mene ja tiedä.
Kuvat, kaikki muut paitsi tuo missä pelin nimi lukee on itse otettu PS Vitan ruutukaappausta käyttäen. Niinku by the way.

Pelin arvosana 2/10. Plussaa on se että se on lyhyt ja omalla kohdallani ilmanen, kaikki muu onkin miinusta. Ellei sitten tykkää näteistä väreistä ja epäpelin pelaamisesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti