Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Sacred 3 PCHieman erilainen Sacred tällä kertaa, aiemmat siis on olleet melko kuraa mutta tässä kokeiltiin mennä enemmän puhtaaseen action RPG/hack&slash tyyliin. Eli ei muuta loottia ole kuin kulta ja parannus pallerot. Kaikki muut kuten aseet ja taidot ovat hahmolla vakiot, kerralla voi olla vain kaksi taitoa joista toinen on nopea mutta ei niin vahva ja toinen hidas mutta tehokas taito. Niitä on muutama erilainen jotka saa itse valita mutta melko suppealla linjalla liikutaan.


Aseitakaan ei tullut itselläni pelin aikana kuin kolme yhteensä ja ensimmäinen joka jo alusta asti mukana oli paras omasta mielestäni. Kultaa mitä kerätään käytetään näiden aseiden ja taitojen päivitykseen, mutta hahmon pitää olla tietyn tason ylittänyt että päivityksiä saa ostettua. Videoilla näkyy melko selvästi millainen peli kyseessä. Ei tämä minusta mikään huono peli ollut varsinkaan kaksistaan pelattuna, mutta viholliset olivat hyvin itseään toistavia, samoin kenttien suunnittelu. Tapa läjä pieniä öllejä, yksi "pako" kohtaus taas läjä öllejä tappaa kun avaat väkipyörällä avattavia ovia/siltoja (aina piti 6x pyöräyttää sitä väkipyörää) ja tämän jälkeen joko ihan kunnon loppupomo tai sitten keltaisen elämä mittarin omaava vihollinen. Monotonista mättöä mutta tämä ei onneksi ollut mikään ylipitkä peli. Kaverin kanssa ihan hauska parin illan mättöfest peli.

Arvosana 7/10 

Hyvää

+ Simppeli pelattava
+ Nopea tempo
+ Tiuhat checkpointit
+ Kaverin kans ihan kiva

Huonoa

- Ei sinänsä Sacred ehkä enemmän Orcs must Dien spinoff   :D
- Olisi saanut olla täysin omalla nimellä tämä peli
- Kenttä rakenne sama
- Viholliset ei vaihtele
- Yhdentekevät skillit
- Varustelu vaihtoehdot vähäiset
- Tietyt ääninäyttelijät ärsyttäviä
- Huumori meni itsellä ohi
- Mitäänsanomaton tarina
- Sivutehtävät käytännössä vitsi

2 kommenttia:

  1. No on kyllä tosiaan THODELLA monotonisen näköinen Diablo-jäljitelmä :D Tietenkin todella joskus tarvitsee vain brains-off, fingers-on -pelaamista, jossa saa vaan silmät puolitangossa naputella itseänsä eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sellaiseen käyttöön tämä peli on ihan ok. :D Ei tosin tunnin annoksia suurempia kannata ottaa.

      Poista