Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Sniper Elite 3 PC


Sainpas nyt tämänkin pelattua läpi. Bonuksena tällä kertaa jopa PuuCeellä puhuttu ja kuvattu videopätkät käyttäen Xsplit Gamecaster ohjelmaa. Hieman erilailla tulee PC:llä tehtyä nää videot, puhumisen kun hoidan pelin aikana niin ajatukset pätkii. Pleikkarilla on paljon helpompaa kun voin ensin pelata pelin ja sitten selittää, nyt piti koittaa pitää ajatukset kasassa samalla kun pelaan :P  Riittävän yksinkertainen videonteko ohjelma pleikkarilla on meikäläisen makuun, PC:lle sais paremmat muokkaukset ym. muut tehtyä mutta en vaan jaksa värkätä. Koitan tälläkin kertaa kuitenkin tuolla Vegas Pro 13 ohjelmalla tehdä tämän videon editoinnit. (kuten aiemmin tein Sacred 3 kanssa) 


Tää on siis melkolailla samanlainen kuin aiempi osa, hieman grafiikoita hiottu paremmaksi ja suppeampi asevalikoima mutta tällä kertaa voi sitä omaa kivääriä vähän modata jos vain osat sattuu kuolleilta vihollisilta saamaan. En kyllä kovin montaa osaa saanut enkä hirveitä eroja huomannut modien kanssa, lähinnä kosmeettiseksi siis jää modaukset.
Kaverin kanssa kivaa pelattavaa mutta harmillista että vain 2 pelaajan kampanja sekin tosin siis riittää mutta enempi on joskus parempi. About 5-8h pelattavaa jos sitäkään, vaikeustasosta riippuen.

 Arvosana 7/10.

 Hyvää

+Koko kampanjan voi cooppina pelata
+Sniputtaminen on kivaa
+ Pitää mielenkiinnon yllä loppuun saakka
+ Miellyttävä graafinen ilme

Huonoa 

- Vihollisten tekoäly suoraviivainen
- Kenttäsuunnittelu ja kenttien vähyys
- Ei tuo sarjaan uutta
- Maastoutuminen (viholliset näki pelaajan vaikka kuin piilossa olisi)
- Checkpointit ei nettipelissä oikein toimineet
- Välillä pääsee helpoiten etenemään rynnäköimällä,
joka siis sotii pelin ideaa vastaan.

Kyllähän noita huonoja puolia pelistä näyttäisi löytyvän enemmän oman pelikokemukseni mukaan, mutta pitää ottaa huomioon että nämä kaikki huonot puolet eivät ole erittäin huonoja puolia. Lähinnä siis sellaisia asioita mihin toivon viilausta seuraavaan osaan mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti