Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Kuulumisia kesälle 2016


Olen melkein kesämies
Hepskukkuu. Ollut blogissa vaihteeksi hiljaista, johtuu lähinnä siitä että en ole päässyt pelejä läpi enkä uusia oluita maistellut. :D Nyt on kuitenkin niin paljon pelejä pelattavana ja aikaa rajallisesti että välillä tulee päiviä että jotain peliä tahkoaa urakalla ja välillä se peli jääkin pidemmälle tauolle. On minulta joku päivä tulossa arvostelun tapanen tuosta NEW 3DS:ssästä video muodossa. Pitäs vaa muokata sitä vähäsen ja sellasta.

Star Ocean(it) on vaiheessa, uuteen tullu tietynlainen kyllästyminen kun peli kärsii aika pahasti siitä että samalla alueella palloillaan aika paljon. Varsinkin kun olen koittanut sivutehtäviä tehdä. 

On adventure!
Witcher 3 olen nyt sen ensimmäisen lisäosan Hearts of Stone pelannut läpi. Erittäin hyvä ja mielenkiintoinen tarina, suosittelen hommaamaan, on rahansa edestä tarinaa. Vielä en sitä Blood & Wine lisäriä ole päässyt aloittamaan kun pitää tehdä kaikkee muuta siinä Witcherissä ennenkuin sen pääsee aloittamaan, tulee iso uusi kartta tutkittavaksi.

Oi Witcher 3, kuinka sinuun rakastuinkaan uudelleen.
Fire Emblem Fates on hieman jäänyt rästiin kun otin itselle sen "evil" version (Qonquest) jossa näennäisesti pelataan pahiksilla. Se onkin se vaikeempi kampanja jossa pitää oikeesti taktikoida kentissä. Eikä asiaa oikein auta ettei enää ole samallalailla extra tehtäviä mitä aiemmassa pelissä oli että saisi hahmojaan kehittää. Koittanut iltasella aina kentän verran sitä pelata eteenpäin. Mutta kun nykyään on muitakin harrasteita niin pelaaminen kärsii.


Nii edelleen DFC seuran toiminnassa olen aktiivisesti. Siihen olen lisäksi ottanut ton kuntosalilla käymisen vähintään 2x viikossa. Nii ja tämä Pokemon GO villitys on jossain määrin meihinkin (pariskunta meininki) iskenyt, vaikka peli on buginen niin on se toisaalta kiva käydä kävelemässä ja muutama poksu matkalta napsia. Tulis sitä varmaan muutenkin käytyä kävelyillä mutta tää on sellanen kiva lisä ollut kävelymatkoilla. Nyt koittanut kuntoa kohottaa (paino ku ei tipu nii muutetaan edes läski lihakseksi jossain määrin) kun mahdollisesti vartijakouluun lähden niin hieman yleiskuntoani koitan kartuttaa paremmaksi. 

Potku settiä treeneissä otettu, enimmäkseen puukkojen ja keppien kanssa heiluttu tälle kesää.
KADOOOOSSSHH. Pakollinen "olen niin TIKIS TYKIS" ja jotain sellaista posetuskuva salin pukkarista.
Muusikilliset harrastukset on kärsineet melko kovasti. Kitaraan en ole koskenut herran aikoihin, välillä saatan näppäillä niitä tuttuja ja turvallisia biisejä jotka muistan. Karaokeakaan ei oo tullu kovin laulettua, vaikkakin kirppari löytönä löydettiin langattomat SingStar mikit 5€:lla ja ne vieläpä toimi. :D Kaippa sitä ei oikee jaksa musikaalinen olla kun baarien ovella tulee notkuttua JV hommissa melko usein nykyään niin ei oikee jaksa sitte musiikin jumputusta minkäänlaista kotona sitten enää. 

Paikallisella terassilla on sen verran käyty että pirtelön oon siellä juonu :D
Tarkoitus olisi siis nämä pelit mitä nyt siinä listassanikin lukee niin pelailla läpi, mahdollisesti videota ottaa mistä pystyy ja niistä joista ei pysty niin taasen tekstinpätkää sutasta. Olutta ei oo joutanu kauheena uusia maisteleen kun "terveet" elämäntavat kunniaan ja sillee. Eikä oo marketissa oikee erikoisia ollut eikä alkossa asti oo tullu käytyä. Tähän hätään toivotan hyvää kesänjatkoa kaikille. :)

Tälläistä meidän poijjaat on lähinnä duunaillu kotona ku on nii kuuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti