Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 2. joulukuuta 2016

Hiljainen joulukuu.

Tosiaan tänä vuonna ei meikältä välttämättä kovin mitään ihmeellistä näin joulun alla tule tänne postailtua. Pelaamaan kun en ole joutanut kiitos koulun ja töiden. Eikä oikeen ole ollut sellaista peliäkään mikä olisi iskenyt kuin metrinen halko. 

Dragonquest VII edelleen prosessissa. Sitä olen sellaiset 44h jo pelannut eikä loppua näy. Dying Lightin lisärin sain juuri pelattua läpi. Jaksanko sitä oikeen arvostella? No ei jotenki ny runosuoni luista sen kanssa että jaksaisin alkaa vääntäämään siitä eeppistä arvostelua. Se oli aika 7 arvonen koko lisäri. 

Taitaa uusista peleistä lähinnä tämä Resident Evil 7 olla se joka kiinnostaa pelinä. Muitakin toki kiinnostavia on tulossa mutta nyt lähiaikoina ilmestyviä. Edelleenkään en ole saanut NES mini konsoliani :( taitaa mennä joulun jälkeen ennenkuin sen saa, vaikka luulin hyvissä ajoin sen jo ennakkovaranneeni niin olinkin väärässä. :P 

Uutta Star Wars leffaa odottelen innolla ja se olisikin pikkujoulu porukalla tarkoitus käydä katsomassa. Fani krääsää Star Warsiin liittyen onkin tullut osteltua alusvaatteista lähtien. xD Pelejä ei niinkään. Edelleenkin se Battlefront kiinnostaisi, mutta kun menivät kusemaan sen (omasta mielestäni) totaalisesti niin odottelen ennemmin sen Battlefront II saapuvaksi, jospa siihen korjaisivat ongelmat. 

Muuta jännää en tähän hätään sitten keksikkään. :P Työt ja koulu on harrastusten tiellä, samoin loukkaantumiset ja muut ihanuudet. No jospa se ens vuonna helpottais taas :D  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti