Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 27. joulukuuta 2016

Joululoman kuulumisia.

Hola! En oo taas melkeen kuukauteen kirjoitellu. No syykin on selvä, kun ei ole oikeen ollut mistä kirjoittaa. Edelleenkin Dragon Quest VII on prosessissa, (netistä lunttasin että loppusuora häämöttää) joululahjaksi tuli ostettua Star Wars Battlefront kaikkine lisäosineen ja sitä on jonkin verran tullut pelattua (edelleenkään en pärjää siinä kovin hyvin mutta ei minulla olekkaan aikaa sitä niin paljoa pelata kuin haluaisin) ja Terrariasta tuli taas innostuttua kullan kans. Siinäpä ne pelilliset ilot oikeastaan onkin. 

Hyvä peli mutta vanhat mekaniikat näkyvät jossain määrin ja syövät peli iloa.
Fanina nyt ostin tän pelin kun "kulta" version sai reilulla 30€:lla PEWPEW Rebel scum!

Uutta laite arvostelua on tulossa...sitten kun ne laitteet saapuu. Nimittäin uusi aktiivisuus ranneke (Fitbit Charge 2) ja NES mini kun se nyt sitten joskus kotiutuu, en ole ollut niin onnekas sen vehkeen suhteen, vaikka omasta mielestäni hyvin pian laitoin varauksen. Kolme erää on lähtenyt ja kaikista tullut ilmoitus että valitettavasti joutuu odottaan seuraavaa erää.

Ei siinä vanhassa mitään vikaa mutta kun haluan nähdä tiedot suoraan ranteesta enkä kokoajan jaksa kännykkää räplätä.
Missä viivyt oi vanha rakkaus?
Liikunnalliset harrasteet on saaneet sapiskaa, kiitos voimankäytössä rikki menneen selän. Nyt jo onneksi on selkä kuitenkin kohtuu hyvässä kunnossa niin pystyy taas harrastamaan, muutama kuukausi kuitenkin meni etten oikeen mitään liikunnallista (kävely erikseen ja venyttelyt) ole voinut harrastaa. DFC hommat jatkuu edelleen ja seuramme opettajat sekä minä, käytiin tutustumassa uuteen lajiin joka on erittäin mielenkiintoinen ja hauska (ainakin harjoittelu mielessä, tosielämässä puhdasta murhaa koko laji) ja saa nähdä jos yhteistyötä sen verran tullaan tekemään että vuoroin käytäisiin vieraissa. :)  (ei siinä seksuaalisessa merkityksessä kuitenkaan) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti