Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Känni, miksi se on niin idioottimaista?

Vähään aikaan en ole jaksanut kirjoittaa niin kirjoitanpas nyt.
Tulipahan otettua pitkästä aikaa kuppia useampana viikonloppuna peräkkäin kuppia, en nimittäin harrasta mitään viikon putkia tai mitään sellaista, helvetin tyhmää sellainen. Ei sillä että joka viikonloppu juominenkaan mitään järkevää on. Mitä siitä edes hyötyy? Ei yhtään mitään, ollaan kuin muka hauskaa olisi kun ollaan humalassa. Vaikka oikeastaan ainoastaan sinulla voi olla hauskaa. Itselläni yleensä iskee vain lievä vitutus/masennus automäägisesti kun juon. Ai miksi? Seura ehkä yleensä syynä. Tai vain se että olen yleisesti ottaen tylsä, sisäänpäin lämpiävä ja muutenkin epämiellyttävää seuraa humalassa. Oikeastaan onkohan kukaan tullut ajatelleeksi sitä, että jos on itse selvinpäin niin ei jaksa humalaisia katsella. Syy on juurikin tämä että ei siinä kännissä olemisessa ole mitään kivaa tai hauskaa. Helvetin paskaa juttua jota kännissä luulee niin hyväksi ja koska muutkin seuralaiset ovat kännissä niin nauretaan mukana vaikka olisi kuinka paskaa juttua.

Tästä taasen päästään siihen miksi olen niin epäsosiaalinen ihminen, onnistun sanomaan vääriä asioita väärässä paikassa. Ihan vain siksi koska kännisessä mielessä sitä ajattelee "nyt minä sanon jotain hauskaa". Alkoholin turruttamassa mielessä se voi kuulostaa hauskalta. Mutta kuulija joka ei kenties ole niin humalassa ei pidäkkään sitä hauskana. Tai käsittää sen ihan eri tavalla mitä sanoja on tarkoittanut. Tästä syystä varmaankin humalaiset ihmiset tappelevat useasti. Väärin ymmärrettyä tekstiä. Tai sitten sekin on kyllä hyvä syy että koska ei pidä toisen naamasta niin sitä pitää muokata uuteen uskoon. Äskeinen kommenttini oli sarkastinen mutta koska olen paska kirjoittaja en osaa muotoilla sitä niin että varmasti jokainen ymmärtää lukemansa sarkastiseksi tekstiksi.

Oi, voisin kyllä ihan aikusten oikeesti alkaa juomaan vain yksin tai oman partnerini kanssa ainoastaan. Muiden kanssa korkeintaan yksi saunaolut. Jos sitäkään. Alkaa nimittäin pikkuhiljaa vituttamaan tämä ihmisen elämä ja siihen kuuluvat ihmiset. Kaikki me olemme kusipäitä jotka vain Homo Sapiens lajiin kuuluvat. Ajattelemme vain itseämme, joskus harvoin toista ihmistä. MINÄ on se mikä on tärkeintä nykyaikana. Itsekkin voin tämän myöntää. Mutta ehkäpä siksi voisinkin olla tyytyväinen ihminen ettei minulla ole paljoa kavereita ja vielä harvempia ystäviä. Tulee toimeen vähällä. Liian kanssa eläminen on tuskaa. Ajatellaan vaikka henkilöä jolla on 700 lärvikirja kaveria. Minusta tämä kielii pelkästään pinnallisuudesta. Ei kukaan oikeasti pysty olemaan kaikkien paras kaveri, hyvä jos edes tuttu. Pinnallisella ihmisellä on paljon "kavereita" joista hän tietää kenties pintapuoliset jutut suurinpiirteittäin. Mutta ei tiedä mitä oikeasti toisen päässä liikkuu. Helvetti, minä jos pysähdyn joskus edes omia pieniä mietteitäni kuuntelemaan en saa unta öisin. Ihmisen mieli on yhtäaikaa hyvin jännittävä mutta myös pelottava paikka jossa ei kannata liian kauan aikaansa viettää. Sitähän voisi tulla vaikka hulluksi.

Mutta voin tiivistää tämän lätinän siihen, kännissä ei ole kivaa ja jos niin luulet se on vain kännisen luuloa. Et hallitse itseäsi, et ymmärrä puheitasi, et osaa kusta pönttöön, motoriikka pettää, leksa lentää ja aamulla kirotaan viinapirua syylliseksi kaikkeen.

Voisin itse siirtyä vaikka hampun polttamiseen koska kuulemma terveellisempään mitä alkoholi, ei krapulaa, ILOINEN mieli sekä ainut miinus olisi nälkä. Kyllä onhan sitä tietystikkin pieni mahdollisuus saada skitsofrenia mutta tämä pätee vain henkilöihin jotka ovat siihen taipuvaisia. Alkoholissa ei ole mitään hyvää. No sanotaanhan siitäkin että pienissä määrin puhdistaa elimistöä, on hyväksi sydämelle etc. Mutta mikäpä ei olisi nykyään myrkkyä tai muuten vain pahaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti