Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 10. toukokuuta 2012

Vitutuksen multihuipennus vol.kyrpä

Vittu että ihmiset ovat niin saatanan idiootteja/vammaisia/oikeasti vammaisia/kusipäitä sekä muuten vaan idiootteja. Onko perkele yhtään ihme etten ole mielelläni sosiaalinen ihminen? Jos ei muuta keksitä niin puhutaan paskaa toisesta ihmisestä, jos ei näin niin sitten puhutaan paskaa jostain muusta tai vaikka intetään jostakin. On se yhtä paskaa tämä tämmöinen. Jotkut itkee sitä kuinka on paska elämä kun on laskut rästissä/ulosotossa. No olisiko kannattanut miettiä mihin rahansa pistää. Maksaisi ensin laskunsa ja sitten katsoisi voiko sitä ostaa viinaa tai jotain muuta turhaa paskaa mitä ei oikeasti tarvitse?! Jotkut inisevät että mene töihin, no vittu minä menisin jos se olisi sellainen duuni josta ei minun tarvitsisi inistä sitten muille " Vittu mitä paskaa, nyt vedän perseet että jaksan seuraavalla viikolla töissä." Itse henkilökohtaisesti en ymmärrä sellaisia ihmisiä, ei sitä ole pakko tehdä sellaista paskaa mistä ei pidä tai halua tehdä. Kyllä, miinusta on sitten se että tulot ovat pienet tai ei saa mitään, ihmiset katsovat nokkavarta pitkin kun olet työtön ja automaattisesti ajatellaan että olet myös alkoholisti tai narkkari. Mikä vittu siinäkin oikein on saatana soikoon kun ei voi tajuta että jotkut ihmiset eivät halua tehdä paska töitä vain siksi että saisi siitä muiden ihmisten hyväksynnän, tosin senkin vain jossain määrin. Kyllähän pankinjohtaja silti nauraa räkäisesti vaikka jollekkin talonmiehelle kuinka köyhä se tuokin on. Muutenkin nämä pikkuporvarit saatana jotka ovat saanet ostettua hienon asunnon lainarahalla ja löytyy auto jos toinenkin, sekä käydään kuntosalilla ja ulkomailla. Luulevat jotain hekin olevansa kun kusi kihahtaa nuppiin vaikka heillekkin oikeastaan muut nauraa jotka ovat pykälän korkeammalla yhteiskunnan tukipilareilla.

Tietysti, minä en tarkoita että kaikkien kannattaisi saatikka pitäisi edes tehdä kuten minä, eli odottaa/etsiä sellaista duunia josta oikeasti nauttii. Muutenhan täällä ei varmaan kukaan tekisi töitä. Lähinnä tässä tarkoitan oman sisäisen olemukseni ydintä vuodattaa nettiin vain sen takia etten satunnaista ohikulkijaa puukottaisi/hakkaisi/huutaisi kuoliaaksi. Auttaa purkamaan paineita kun saa hieman avautua. Tätäkin tietysti pidetään sellaisena säälittävänä..jotakin jotakin mutta ei se minua haittaa. Kaikki me olemme säälittäviä omalla tavallamme ja sitä on turha kiistää. Luulemme aina olevamme maailman napoja vaikka olemme lenkkeinä ketjussa vain hetken elämässämme, sitten kuolemme pois ja siinä kaikki. Mahdollisesti olemme saanet aikaiseksi kasvattaa mukelon tai kaksi geeniperimää jatkamaan ja paskassa tarpomaan, sillä vaikkei sitä ehkä heti uskoisi, elämme selvässä luokka-yhteiskunnassa. On deekut/narkkarit/kodittomat->työttömät/yh.äidit ja isät/elämän tapa pummit (lue manne ja maahanmuuttaja*)->köyhä keskiluokka->keskiluokka->yläluokka->ministeri. Tähän tyyliin uskon että hommat menee.

En jaksa kirjoittaa koko paskaa kun siihen menisi niin paljon aikaani, mitä minulla kieltämättä on mutta en myöskään jaksa tylsistyttää ihmisiä tämän enempää, sekä myöskin tuo saatanan teinikehari vituttapää naapuri luukuttaa paskalla BMW merkkisellä kyrvännupillansa pihalla hikistä Bilteman bassoansa siihen malliin että on kohta kirveelle töitä....joten kadotan punaisen langan tässä melko helposti. Mutta siis, jokainen ihminen on jossain arvossa kuitenkin. Ei pidä aina ajatella työttömiä jotka eivät selvästi ole alkoholistin näköisiä että ovat paskoja ihmisiä jotka pitäisi lopettaa. Tällä periaatteella jos olisimme ja eläisimme niin ydintuho olisi jo iskenyt maapallolle. Itsekkään tosin en alkoholisteista perusta enkä narkkareista, saahan sitä aina itkeä kuinka paska elämä tämän minulle aiheutti. Mutta hyvin harvassa tapauksessa on se joku toinen henkilö pakottanut aseella uhaten juomaan maksansa paskaksi aina uudestaan ja uudestaan ja vieläpä joka palkkapäivä, on se saatanan mystistä tämä tälläinen että aina silloin se henkilö aseen kanssa tulee ovelle ja sanoo "Nyt perkele korkkaa se pullo ja vedä se ykkösellä alas, laskuja et maksa etkä mihinkään järkevään rahojasi laita, nyt vaan juot saatana tai ammun!" Tähän voisi myös laittaa nisti vaihtoehdon mutta en jaksa. Mutta niin... elkää siis itkekö heidän vuokseen jotka oman elämänsä pilaavat vapaaehtoisesti, olosuhteiden uhreja on oikeasti olemassa. Syystä tai toisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti