Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 4. toukokuuta 2013

Lenkkeilyä ja muuta mukavaa

Onpas tässä tullut pitkästä aikaa aloitettua taas harrastuksia, liikunnallisia sellaisia. D.F.C Oulainen ryhmässä itsepuollustus toimintaa ja aikalailla samalla sakilla myös lenkkiporukka kasassa. Myös kullan kanssa käymme kävelyillä joko sauvoilla tai ilman. Kunto alkanut kohenemaan. Enpä minä siitä muuten sinällään mitään välittäisi vaikka lihava olisin mutta, on tullut pelko siitä sokeritaudista. Enkä pidä piikeistä. En myöskään halua että vanhempana ei polvet kestä tätä massaa. Että sellasta. Silläpä sitä koittaa kuntoaan ylläpitää ettei ihan rupsahtaisi. Tavoitteeni ovat aika maanläheisiä, etten odota mitään -20kg vuodessa. Pitemminkin tasainen painon alennus olisi parasta. Nyt tosin tuntuu että on paino junnannut paikoillaan jonkin aikaa. Vaikka syömiset on syynissä ja aluksi sitä painoa lähtikin tasaiseen 0,5kg viikkoa kohden. Mutta nyt..no en tiedä onko se tuo kilpirauhanen mikä aiheuttaa vai eikö ne läskit halua lähteä, olenhan niitä kantanut ainakin 15v. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Mutta en taida olla koskaan ollut ihanne painossa. Tavoite siis olisi itsellä päästä tuonna 80kg. Ajan kanssa ehkä alle. Peruskuntoilua vain, ei mitään rääkkiä. En yritä enää saada mitään Bruce Leen tai Arnoldin vartaloa kuten sitä joskus kakarana haaveili. :D Tärkeintä olisi itselle se ettei olisi niitä terveysriskejä sitten vanhempana. Säästyisi selkä ja jalka kivuilta etc. Sen verran lihasta kun saisi että ei ihan tikulta näyttäisi ja että sen oman perseen jaksaisi nostaa penkistä jatkossakin. Menee nimittäin niin mainstream hommaksi jos vielä salilla alkaisin taas käymään. Kun se on sitä muotia sekin, on salikortti ja siellä osa käy juoksumatolla juoksemassa, osa taas kasvattaa lihasta niin maan perkeleesti. Itselle tosiaan riittää peruskunnossa pysyminen. Coopperin testiin jos saisin sen 2km juostua niin olisin hyvin tyytyväinen. Jos yli saisin, sanotaan vaikka 2,5-3km olisin niin tyytyväinen omaan kuntooni että! Lihaskunto on joidenkin testien mukaan ihan normaali ikäisekseni. Ainoastaan puristusvoima on toisessa kädessä hieman heikompi ja leukoja ei mene kuin se 2-3. Tavoitse olisi 5leukaa tällä painolla. Etunojissa tavoite on että jaksaisi 100 tehdä yhtäsoittoa. Mutta testin mukaan etunojissa kuntoni on erinomainen. Tiiä sitten näistäkin mitä ajatella.
Mutta niin, ei se minulle kuntoilu koko elämä ole, kuten joillekkin tuntuu olevan. Tavoitteeni olisi vain saada paino tippumaan, välttää liikunta-elin sairauksia ja diabetes ja näyttää ainakin oman kullan silmissä hyvältä ^_^
Ei mulla muuta. Jatkakaa. En jaksa laittaa tähän edes mitään musiikkia loppuun tai kuvia, kun en ole niin kamerahoro että jaksaisin "urheiluistani" kuvia ottaa.

2 kommenttia:

  1. Näytät sinä hyvältä silmissäni vaikka painaisit 200 kg.

    VastaaPoista