Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pari pikaista olutta.

Niin, naapurin avustuksella, pari olutta maistoin.

Sandels

 • Normi Suomi olut.
 • Kylmänä ihan hyvää.
 • Maistuu silti samalle kuselle kuin kaikki muutkin suomen kaljat.
 • Tietynlainen itse suggestion aiheuttama "paremmuuden" tunne havaittavissa
Litovel Premium Lager

 • Laimea tuoksu.
 • Hieman pistävä maku. 
 • Muuten maistuukin ihan perus oluelle
 • Ei mitään ihmeellistä siis tämäkään


Plah sanon minä. Alkaa mennä jo itsellä maku näihin mallas juomiin. Ei kyllä muutenkaan hirveänä nappaa nämä hommat, kun olut (parempi laatuinen) alkaa olla sen verran kallista, ettei köyhän budjetti sellaiseen riitä. Normaali oluet taasen ovat kaikki samasta muotista tahi periaatteella tehtyjä, eli maku erot jäävät hyvin pieniksi. Euron olut ei ole sen kummempaa kuin kolmen euron. Tämä siis riippuu siitä ,minkä merkkistä ja maalaista ostaa. 

Kännit jos haluaa vetää niin on sama ostaa niitä euron maksavia, niin paljon että varmasti saa kännin aikaiseksi. Turhaa hienostelua känniä varten, on ostaa mitään "vähän parempaa" ja kalliimpaa. Kun samaa kusta ovat eri purkissa/pullossa. Jos rahani riittäisi voisin kokeilla tehdä viineistä maku testejä, mutta kun niissäkin tuppaa olemaan ongelmana se, että alle 10e viineissä ei ole hirveitä eroja (no muutamassa on mutta niin). Ei rahat riitä hienosteluun, pistäisi kiljut käymään tai pontikat jos vehkeet olisi millä tehdä. 

2 kommenttia:

 1. Teetko enään olut testejä?

  VastaaPoista
 2. Pyrin tekemään, mutta kuten olen blogissani maininnut, oluetkin kuuluvat sinne turhimpaan kastiin hankinta listalla. Niinpä on jäänyt testailut vähän vähemmällä, mikä taasen on toisaalta hyvä. Meinasi niinkuin tulla oluesta jo paha olo, koska suurinosa halvoista oluista sekä osa kalliimmista ovat niin saman tasoisia ettei maallikko (eli minä) hirvittäviä eroja ole juurikaan huomannut. Voisi sitä tässä muutamat napandeerit vetää joku päivä ja kirjata taas ylös makujen ihmeellistä maailmaa.

  VastaaPoista