Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannus

On se jännää aikaa suomessa tämä juhannus. Porukan on pakko ryypätä koska se on tämän juhlan pääsyy. Vaikka aikoinaan se on ollut jonkinlainen pariutumisriitti suurinpiirtein. En enää muista tarkkaan mikä se alkuperäinen tarkoitus oli, juhlia keskikesää tai jotain sen aikaista pakana jumalaa jotta saisi hyvän sadon. Mutta nykyään siis pääosan vie ryyppääminen ja juhannus festarit. Sekä johtuen siitä että ihmiset ryyppää niin moni myös keksii tehdä jotain niinkin järkevää kuin, lähteä ajamaan humalassa autolla, lähteä vesille humalassa, uida humalassa, saa riidan aikaiseksi partnerinsa kanssa, tappeuita, puukotuksia...mitähän kaikkea muuta mukavaa?
Niin no joo, aika moni myös juhlien aikaan, varsinkin kesäisten juhlien, saa sen idean "Nyt minä en jaksa tätä paskaa" ja ottaapi ja hirttää, ampuu, vetää yliannostuksen, hyppää junan alle, rekan alle etc. eli yksinkertaisesti tappaa itsensä. Yleensä kyseessä on nuoremmat henkilöt joilla ei sitä aivokapasiteettia vielä tarpeeksi ole, että käsittäisi ettei se maailma siihen kaadu että akka/ukko jätti.

Mutta niin, en jaksa asiasta näin enempää paasata juhannuksena. Tuli vain mieleeni kun kihlattuni kanssa eilen kävin kävelemässä, monessa pihassa oli humalaista porukkaa, sekä Kalajoelle se porukka vissiin kans suuntaa joka jussina sankoin joukoin ryyppäämään ja pitämään "hauskaa". Itse en enää saa siitä viinan juonnista mitään "hauskaa" irti, varsinkaan silloin jos sitä juo liikaa. Oppinut näin vanhempana ettei sitä viinaa tarvitse että olisi hauskaa. Jos ei ole ilman viinaa hauskaa, niin se on keinotekoista hauskaa sen kanssa.

Ikäviä/säälittäviä uutisointeja hukkumisista ja itsemurhista odotellessa, hauskaa juhannusta.

Taidekuvan tekijä ja omistaja Anders Zorn "Juhannustanssit" stolen for own usage from wikipedia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti