Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 4. heinäkuuta 2013

Jotain turhaa jorinaa

Tulinpas tänne itkemään elämää kun ei ole tällä hetkellä muutakaan tekemistä. Koitan tuota wintoosa 8.1 ladata kokeiltavaksi, että saisin tietooni onko tämä nyt yhtään hyvä vai hyvin paska. Meinaan vaan että taas vaihteeksi on winukka 7 tuonut itselle onkelmia, hukannut ajurit yhtäkkiä. Tiedä sitten onko jokin automaattinen paskanpoistaja ohjelma mennyt jotain sellaista poistamaan (yhtäkkiä kun aiemmin ei ole ollut ongelmaa) mitä ei olisi saanut poistaa.

Mutta niin, pointtini oli se kun oli paska päivä kun meinasin liikenteessä törttöillä autolla, kun en nähnyt oikealta tulevaa autoa. En kyllä oikeastikkaan nähnyt koko autoa, tulikohan jostakin mutkasta kauempaa ylinopeutta vai sattuiko itselle se sokeakulma tulemaan. Muutakin pientä kakkaa sattunut tänään kuten nyt tuo wintoosan sekoaminen. Tuntui yhdessä välissä että voisi vetää peiton korviin ja alkaa nukkumaan. Menin sitten kuitenkin päivän treeneihin kun ilma selkeni. Siellä taas perustaa opin ja hieman neuvoa tekniikoihin. Aina mukavaa oppia uusia tapoja satuttaa ihmisiä. >:) No ei nyt sentään. Mutta ihmisen keho ja sen toimivuus/toiminnot ovat aina kiehtoneet jossain määrin meikäläistä.

Sekin paska tosiaan, kun nyt sain sen 2kk sitten soittamani lääkäriajan jalka/lonkka kipuja varten. No arvatkaa vain onko niitä kipuja ollut enää? Koska en ole uskaltanut lähteä juoksemaan/hölkkäämään kun siitä ne kivut tulivat. No huomenna pitää lähteä pururadalle juoksemaan, että saa varmasti paikat kipeäksi, niin on lääkärille jotain näytettävää. Hieroja meinasi että voi olla alaselässä jotain vialla. Tahi sitten itse epäilen että toinen jalkani on hieman eri pituinen kuin toinen, mikä aiheuttaa rasitusta tavallista enemmän.

Että elämä on vittu, kuten eräs laulaja laulaa. Voisinpa oikeastaan laittaa sen tänne loppuun soimaan, eli juutuubista vain varas...lainaamaan tavaraa tänne blogiin, niin saa jotain väriä tännekkin.
Mutta perkele, tutkin nettiä ja mistään en löytänyt kyseistä biisiä. Tosin, se on varmaan jonkin kellari bändin yksittäinen tekele jonka olen joskus jossain kuullut. Joten pistetäänpä Jarkko Martikaista loppuun.PS. Uudet KT:n biisit olivat ihan perseestä kun kuuntelin niitä päivänä muutamana. Mennyt taas tyyli rahaisempaan suuntaan. Ihan ok ralleja siis ovat, mutta kaukana siitä mitä ovat olleet. Kaupallisuus paistaa, niinhän se Hynynen oli jossain kuulemma huudellut kun taksilla ajellut Oulussa että "Köyhät pois tieltä!" Noussunna kusipäähän =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti