Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lapselle leluja, Sports Tracker HRM 2


Dodii, tuli taas osteltua kaikenlaista mukavaa vaikka köyhäpaska olenkin. Imekää siis työläiset slabaa kun vien teidän verorahat mussutimussuti (itsekkin maksan veroja ja niin maksaa jokainen joka vain päivärahalla on, eikä siis sossun tuilla vain elä. Eli argumentti työläiseltä "minun verorahani" on aika paska ja kertoo siitä ettei ole edes perehtynyt miten verotus menee etc...siitä ehkä joskus lissää). Itsekkin hyvällä tuurilla tässä taas töihin vaihteeksi pääsen, niin saa nopeampaa osteltua kaikkea kivaa itselle ja kullalle. =3 (ps. nyt kuitennii olen sen verran töissä päässyt käymään, että liiton rahalla olen ainakin hetken aikaa. Jos sitä taas keikkatöitä tai jotain saisi, tai sitten se ministeri Sipilä niitä työpaikkoja taikoo kun lupasi :D)


Mutta niin, mitäkös ostin? No ostin itselleni Sports Tracker HRM 2 sykevyön..myös vaatteita metsälle ja syksyä varten muutenkin. Mutta se sykevyö on nyt se tärkein pointti. Kun minä ensin tilasin Prismasta (bönystä bönystä perkele!) HRM mallin sykevyön, jonka se asiakaspalvelija vannoi ja vakuutti toimivan puhelimeni kanssa. Mutta vitut, eihän se niin ollut. No pistin vehkeen takaisin ja kippaskappas, siellä toinen asiakaspalvelija meinasi, että HRM 2 pitäisi olla yhteensopiva. Kun se HRM ei toimi edes Android puhelinten kanssa. Niin kerta, saakeli! Tästä taas oppi sen, ettei asiakaspalvelijaankaan voi aina luottaa. Etenkään sellaisessa liikkessä kuin Prisma toimivaan, koska siinä lafkassa myydään monenlaista, eikä keskitytä vain yhteen tiettyyn tuoteryhmään.

Kiinnitys haka
Takaisin sykevyöhön, tänään sitä nyt pääsin siis testailemaan. Pakkauksesta pidin paljon enemmän mitä HRM mallin pakkauksesta (estetiikka on jännä juttu) mutta petyin mukana tulleeseen vyöhön. Toisessa mallissa se oli hieman paremman oloinen, mutta olihan siinä toki erilainen kiinnitys. Tässä mallissa on vain tuollainen hakanen, jonka epäilen jossakin välissä joko katkeavan tai lipsauttavan sen vyön sieltä välistä pois. Itsekkin kun olen niin LÄSKI, että muotoni ei oikein sovi kuminauhan kanssa käytettävään sykevyöhön. Käytössä siis itselläni alkoi heti rullautumaan se vyö. Pitkäkestoinen en siis usko vyön olevan.
"Keskusyksikkö" takaa
"Keskusyksikkö" edestä


Mutta niin, itse laite on tässä mallissa USB portista ladattava. Näppärää, mutta saa nähdä sitten akun kesto täytenä. Yleensä käyn tunnin kävelyn/juoksun heittämässä, eli vielä en tiedä kuinka monta sellaista voi tehdä, ennenkuin akku loppuu.

Laite itsessään oli mukava ja helppo ottaa käyttöön. Ensin hieman kastella vyössä olevia elektrodikumi kohtia ja vyöpäälle. Sitten asentaa se yksikkö itsessään paikoilleen. Sen jälkeen puhelimesta päälle (voi olla jo valmiina päällä) Sports Tracker ohjelma ja asetuksista sykevyö ja sen paritus. Hetken odotus ja avot, se on siinä. Laite on käyttövalmis. (muista laittaa vain bluetooth yhteys päälle puhelimesta) Sitten vain 10 minuutin sisään ohjelma päälle niin sykemittari ei sammu automaattisesti.
Käytössä ollessa hetken haittasi tuo vyön rullautuminen, mutta asettuessaan mukavasti läskin rakoon, ei sitä enää huomannut eikä ainakaan tuolla matkalla painanut.
Käyrää tuli ja kalorit paloi, paljon tarkemmin se sykemittarin kanssa arvioi kalorikulutuksen. Ennen näytti pelkällä ohjelman heittämällä arvioilla jopa ~200kcal liian vähän kulutukseksi! Nyt siis helpompi myös seurata ravinnon tarvetta myös.

Mutta niin, voisi joku kaunis päivä kenties laittaa por.."muoti" kuvia itsestä metästys kamppeissa =D ihan vain omaksi iloksi. Saa leikkiä roolileikkejä kotona, kihlatun kanssa kun ei ole aikaa sellaisiin hömpötyksiin. No ei nyt sentään, mutta saapahan kulta syyn leikkiä kameralla ja minä syyn testata metsä kamppeet ennen linnustuksen alkua.

Tähän loppuun kuva helvetti, kun en saanut tätä saatanan bloggeria toimimaan tahtoni mukaan. Enkä jaksa perehtyä. Jatkakaa. 

PS. Korjailtu pitkästä (12.5.2015) aikaa hieman tätäkin postausta kuvien ja tekstin suhteen. Yksi luetuimmista postauksistani kun on.6 kommenttia:

  1. 79.90€ oli prismassa. Hitusen halvempi voi olla gigantissa.

    VastaaPoista
  2. http://kusipaisyydenmultihuipentuma.blogspot.fi/2013/07/haaaaaaste.html haaaste!!!!

    VastaaPoista
  3. Pitkään ollut käytössä nyt tuo laite ja hyvin toimii. Edelleen sama vyö käytössä. Eli kyllä se vyökin näyttää kestävän kaikesta huolimatta ihan hyvin vaikka rullalle meneekin. Muutaman kerran on vyö pesukoneessa pesty.

    VastaaPoista