Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Päivä 9

Kiitos vitusti bloggerin paska. Meni sitten koko kirjoitus johonkin bitti helvettiin. No luojalle kiitos että en yleensäkkään näihin haaste hommiin jaksa hirveenä kirjoittaa, JOTEN OTETAANPA UUDESTAAN.

Heräsin aamulla, pistin vahingossa torkun pois eli suljin koko herätyksen. No tunnin myöhässä töihin, kerkesinpäs sen ajan käyttää sitten suihkussa käymiseen ja syömiseen. Töissä sitä samaa kuin aina, eli melko hiljaista. Kunnon tortut kävin vääntään, olisiko siinä ainesta päivän kohokohtaan?!
Töistä tullessa piti käydä hakemassa Avonin paketti ja kaupassa piipahtaa ostoksilla siinä ohessa. Sen jälkeen pääsinkin kotiin syömään herkku ruokaa kiitos kullan kokkailujen. Sitten sitä käytiin anoppilassa ja sen jälkeen kuntosalille hakemusta vetämään. Aletaan siellä käymään jos menee hakemus läpi (myöhäinen aika voi olla este, mutta ku ei pääse aiemmin) jospa sitä sitte naruihin tulisi solmu tai pari. Ilta meni adventure time sarjaa katsoessa ja kultaa avittaessa Luigis Mansionin parissa. Sitte nukkumaan että jaksaa huomenna aikonaan mennä töihin.
Ah niin ihanaa
NOM
Näytänpä minä vanhalta ja väsyneeltä...sekä lihavalta
Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti