Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

PS4 Outlast

Uuu tässäpä kiva "ilmainen" peli ainakin PS+ jäsenille. Tosin se on myös mennytkin että toivottavasti hoksasi porukka sen ladata. Loistava kauhupeli, vaikkakin joitain idiotismeja sisältää ja melko lyhyt loppusissaan. Mutta kyllä sitä vähän kakkaa housuun tuli kun sitä pelasi. :D

Elikkäs juoni on melko perus huttua, olet hutkiva journalisti joka on saanut nimettömän vihjeen hullujen huoneesta jossa ei ole kaikki kohdallaan! No kärppänä paikalle aseena journalistin työkalu, HD kamera jossa on yönäkö toiminto joka syö pattereita kuin neekeri kanaa! (en ole rasisti by the way) No aika pian selviää ettei siellä ole todellakaan kaikki kohdallaan ja pian sitä pitääkin uljaan reportterimme piileskellä pimeissä paikoissa ja hiljaa hiipien ettei joku hullu tule ja vedä kuivana kakkoseen...siis sen jälkeen kun on hakannut pääsi sisään 2x4 pätkällä.

Hyvin yksinkertaista siis, osaat liikkua, hypätä, kurkata...siinäpä ne. Et osaa lyödä tai käyttää mitään lyömäasetta. Et osaa heittää vaikka tiiltä harhauttaaksesi vainoojiasi. Kameralla näet kohtalaisesti pimeässä mutta kun patterit loppuu niin paniikki iskee.

Ei mulla tästä pelistä siis silleen mitään pahaa sanottavaa ole, todella nätisti pyörii PS4 versio ja itse en huomannut mitään suuria eroja graafisesti verrattuna PC master race versioon verrattuna. Sekä mukavuutena, PS4 jakotoiminto jolla saa kuvaa otettua kun pelaa :D koitan TÄHÄN linkata pätkää mitä olen jakanut naamakirjaan, voi muuten meleko vissisti sisältää SPOILAUSTA että elä katso jos haluat kokea pelin täysin itse.

Arvosana, no sanotaan vahva 7/10. Kuten tuolla mainitsin niistä typeryyksistä mitkä syövät minusta tietyllä tavalla pelistä jotain iloa. Siis oikeesti, osa tyypeistä joita paetaan on normi ihmisiä...tai no sinnepäin ainakin, kyllä niitä nyt pitäisi pystyä hakkamaan kun joissain kohdissa sankarimme tekee sen ilman mitään QTE tapahtumia. Typerää. Sekä sekä se, ettei pelissä oikein ole mitään uudelleen peluu arvoa. Niin tiukkaa scriptiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti