Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Metal Gear Solid V Ground Zeroes PS4

Dodii, nyt ollaan jännän äärellä. Peli joka on pelkkä prologia tulevalle MGS V Phantom Pain pelille.
Haukkuja osaltaan saanut lyhyydestään, olen itsekkin nähnyt näitä speed run videoita joissa muutamassa minuutissa on päätehtävä juostu läpi. Onko peli hintansa arvoinen? PS3 versio maksaa ladattuna 19.95 kun taas PS4 versio joka itselläni on fyysisenä on 30€+pk.
No sanotaan näin että fanille ehdoton ostos, tuo sitä tuntumaa tulevasta. On se vaan jännää nähdä kun on ihan oikeesti hiekkalaatikko kenttä eikä kuten MGS peleissä totuttu putki.
Paljon uutta (jossain määrin) mutta myös sitä tuttua huttua.
Entäs sellaiselle joka ei ole fani? No melko varmasti pettymys hintaansa nähden.

No pieraisenpa tähän arvostelun päästäni.

Graafinen puoli, etenkin PS4 on UPEAA.
Eihän tässä sukupolven vaihdoksessa älytöntä loikkaa otettu graafisesti, verrattuna vaikka PS2>PS3 vaihdoksessa. Kyllä silti eron huomaa PS3 ja PS4 versiossa tässä pelissä. Itse siis pidin uutta Killzonea PS4 nättinä ja selkeästi erottuvana vanhaan, pistin tämän pelin päälle niin Killzone näyttää paskalta tähän verrattuna! No ei nyt sentään, hieman liioittelen. Mutta kyllä tässä alkoi jo näkemään paremmin erot piirto etäisyyksissä, ruudunpäivityksessä, yksityiskohdissa etc.

Kontrollit. Mahtavuutta, kiitos PS4 uuden ohjaimen. Ei se PS3 huono ole, mutta kyllä sen eron huomaa ohjauksessa. Se vaan on parempi se uusi ohjain. Ainoastaan kerran tai kahdesti voi pistää kontrollien syyksi että on jokin mennyt vikaan tässä pelissä. Kolmio nappi kun on sellanen konteksti nappi, niin vartio torniin kun on esmes kiivennyt niin on välillä tullut tätä "haluan käyttää valon heitintä, EI EI PORTAITA KUN HEITIN" kun kaikkea käytettävää operoidaan samalla napilla. Joten ahtaissa tiloissa ollut harvoin ongelmana. Muuten ei mitään valittamista.

Juoni. No tuota joitain spoilereita voisi olla luvassa mutta joilta on Peace Walker jäänyt pelaamatta arvostelu löytyy TÄSTÄ. Suora jatko siis Peace Walkerin tapahtumien jälkeen. Itsellekkin tuli yllätyksiä kun en kaikkia sivutehtäviä enkä kasetteja kuunnellut. Joten pelastus tehtävä, en muuta sano. Päätehtävän lisäksi on muutama lisätehtävä, kaikki siis samalla kartalla/kentällä tapahtuvat, aika ja vartioiden määrä tosin lisääntyy tai vähenee sekä tehtävät ovat hieman erit.

Summasummarum. 8/10 Itse kun olen fani niin voin suositella kaikille faneille. Jos tuntuu hinta suolaiselle niin eiköhän noita fyysisenä saa kohta käytettynä ja jos kaverilta löytyy niin kysy lainaan (PS4 hienouksia kun voi kaverille lainata fyysisen pelin) Toiminta on hyvää, erilaisia taktiikoita voi kentässä käyttää, meneekö aseet laulaen läpi, hiippailemalla, tainnutatko vai tapatko, mitä reittejä käytät etc. Itse olen vain kerran Hard pelimuodolla pelannut ja se kyllä kans on sitä. Melko pitkään saa harjoitella pelin hienouksia normaalilla, ennenkuin itse ainakaan uskaltaa sille vaikeammalle tasoa nostaa. Viholliset kun huomaavaat paljon herkemmin, ampuvat tarkemmin ja toimivat paremmin ryhmässä.
Hardilla tämä John Wayne tyylinen aseet paukkuen tyyli ei oikeastaan ole missään nimessä hyvä vaihtoehto. Ehkä hätävara kun vihollinen sattuu huomaamaan ja piiloon pitää päästää.
Miksei 9 tai 10? No hinta, vain yksi kartta (jossa kyllä on tekemistä) sekä se polte minkä peli aiheuttaa kun pitää nyt odottaa sitä virallista V osaa!! 

Loppuun voinkin laittaa omaa pelivideota yhdestä lisätehtävästä. Hirveenä pelissä ei tapahdu sillä itsekkin kun tuon videon tein olin aika nyyppä, vaikka olen sitä edelleen :D sekä odotan PS4 sitä päivitystä joka tuo video editorin ja mahdollisuuden eri paikkaan (esmes usb tikulle suoraan) lisätä videon. Saatte siis tyytyä tähän lärvikirjaan suoraan jaettuun VIDEOON

1 kommentti:

  1. Muistakaa muuten siitä videosta laittaa se HD ruksi päälle, ei näytä niin suttuiselta. Odotan innolla niitä uusia video optioita mitä pitäisi tulla PS4lle

    VastaaPoista