Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 3. huhtikuuta 2014

Taas kerran liian vähän aikaa ja liikaa pelejä.

Sellasen päivityksen tulin postaamaan, kun ei ole hetkeen tullut kirjoteltua noita peli arvosteluja. Johtuu puhtaasti ajan puutteesta ja liiasta pelattavasta materiaalista. Ehti taas päsähtää uudet PS+ pelit ja aikasemmatkin on prosessissa.

Pelit mitä tällä hetkellä tahkoan laitteittain

PS4: Metal Gear Solid Ground Zeroes, Mercenary Kings

PS3: Sly Cooper Thieves in Time, Metro LL, Bioshock Infinite, Brothers a tale of Two Sons

PS Vita: FF7, Soul Sacrifice, New Little King´s Story, Hotline Miami

3DS: Professor Layton and the Miracle Mask, Resident Evil Mercenaries 3D

PC: Planetside 2, ARMA 3, Diablo 3 Reaper of Souls, Betrayer, South Park the Stick of Truth, Age of Wonders 3, Tomb Raider, Company of Heroes 2 ja tiiä mitä vielä tulee.

Että ihan liikaa pelejä, liian huono keskittymis kyky ja liian vähän aikaa.
No listoja kun katsoo, niin MGS olen jo läpi pelannut mutta koska uusi ihana ja sillee niin edelleen tahkoan kun ei oo 100% läpi. Mercenary on kiva tasohyppely. PS3 on nyt jäänyt vähemmälle käytölle koska uusi konsoli. Vitalla en ole joutanut nyt iltaisin pelaamaan enkä 3DSllä. PC:llä lähinnä Diabloa oman kullan kans tahkoan.

Eikä sovi unohtaa että veljen kans suoritin vaihdon, Nes hänelle ja Snes minulle. Silläkin tulee noita klassikkoja pelailtua nyt, kuten Yoshi´s Island ja Secret of Evermore. Muitakin klassikkoja myös mutta ku ei riitä AIKA. No ehkä sitten riittää kun työt loppuu muutaman kuukauden päästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti