Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 30. joulukuuta 2014

Sunnuntaini. My(boring) day video

Olkaatten hyvä. Pitkästi turhaa ja turhauttavaa/tylsää tietoa päivästäni.

6 kommenttia:

 1. Kiitokset bongattu ja vastaanotettu :D Toivottavasti se Hamachi -ongelma vielä selviää ja korjaantuu.

  Mitä niihin videoiden tekoon tulee, niin itse käytin aiemmin Windows Movie Makeria, joka on aivan käsittämättömän yksinkertainen käyttää. Jos se äänitasojen ongelma on yleisempikin, niin voithan tietysti erikseen kuvata pelivideon, nauhoittaa omat spiikkaukset mp3:ksi ja Movie Makerilla sitten yhdistää nuo kaksi.

  Olen kyllä juuri viime aikoina alkanut opettelemaan ilmaisen Lightworks -nimisen ohjelman käyttöä, mutta aivan peruseditoinnissa se Movie Makerkin on aivan riittävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamachi ongelma ratkesi osittain. Itse vaan olen niin laiska tai liian kiireinen (liikaa pelattavaa PC:llä, siihen videoinnit ja vielä lisäksi editoida pitäisi) etten jaksa opetella editointi ohjelmia käyttämään. Ehkä joskus innostun. Ps puolella se on niin "helppoa" vaikka se sharefactory editori ei tosiaankaan ole kuin korkeintaan kohtuullinen :D

   Poista
 2. Onpas tyytyväisen oloisia kissoja! Niin se pitääkin :3 Nauratti, kun tuossa yhdessä kohdassa valaistus toi ilmeisiin sellaista "kauhuefektiä". :DD Hyvä my day -video, aito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooha nuo meidän poijjaat melko tyytyväisiä, varsinkin kun toinen painaa 6kg :D pitäs vissii Bablo pistää dietiille...tai sitte leikittää sitä enemmän ku se ei muuta tee ku nukkuu :)

   Kiitokset kehuista, yleensäkkään en osaa kyllä kameran edessä olla kuin itseni, tai sitten se menee naamanvääntelyksi. En oikein osaa kameraan suhtautua, yleensä koitan olla ettei sitä olekkaan. Sen verran paljon lätisen itsekseni ettei eroa juuri huomaa onko se kamera jolle puhun vain ihan vain itselleni. :D Sekavaa luettavaa näin lauantain kunniaksi. Ruoka kännit päällä. :)P

   Poista