Insta

Steam ID

PSN ID

maanantai 31. elokuuta 2015

Vega varustevyökokonaisuus Vartijalle tai JV:lle

Tälläisen ostin kun halvalla sai. No halvemmallakin olisi tietysti päässyt mutta kun ottaa huomioon mitä tähän pakettiin kuuluu niin minusta ainakin tämä on halpa ratkaisu. 

Kokonaisuuteen kuuluu siis vyö, (L/XL 90-120cm) käsirautakotelo Vega holster, kantolenkki patukalle/lampulle, sumutinkotelo (valittavissa koko MK3 korkea tai matala tai MK4) ja vyölenkki käsirautojen avaimella varustettuna. Kaikki siis tehty kestävästä Cordura kankaasta. 


Vyöhän on siis ns. modulaarinen, eli kaikkea noista yllämainituista ei ole pakko vyössä kantaa tai jos haluaa niin lisääkin tavaraa voi tähän vyöhön mahduttaa. Itselläni tällä hetkellä on tuo käsirautakotelo käytössä ja vara-avaimen virkaa ajaa se vyölenkki jossa ns. yleis-avain. Omat raudat ovat yhteensopivat sen avaimen kanssa. 

Henk. kohtasesti en pidä siitä vyölenkki avaimesta, on se siis vara-avaimena ihan hyvä ratkaisu, mutta jossain välissä ostan itselleni KEY-BAK avaimen pidikkeen.  


Vyö itsessään on helposti säädettävissä. Saa sovitettua ns. sisä ja ulkokäyttöön. Ulkokäytössä voi nakata liivien päälle ja sisähommissa ei ole niin silmiin pistävä kooltaan kuitenkaan. Sen verran leveä vyö on, ettei sitä normaali housujen vyölenkeistä saa ujutettua. Lukko osa on hyvin pätevästi suunniteltu, ettei se pääse vahingossa aukeamaan. Kovemmassakin rytinässä vyö siis pysyy toiminnassa mukana. Testattu kamppailulaji treeneissä ja ei mitään ongelmaa, ei rajoita liikkuvuutta eivätkä kotelot ja pidikkeet tule tielle. Nekinhän saa siis oman maun mukaan säätää missä sijaitsevat vyöllä. 

Johtopäätös. Nyt kun olen enemmänkin vyötä työtehtävissä pitänyt niin hyvä kampe tämä on ollut. Hintansa väärti. Tulen jatkossakin ostamaan turvallisuusalan tuotteita Finsecin kautta. 

Tämä on siis täysin henkilökohtainen mielipide/kokemus raportaasi tuotteesta. En ole töissä finsecin markkinointi puolella enkä saa tästä mitään rahallista/materiaalista korvausta. Halusin vain tuoda kokemuksia esille kyseisestä tuotteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti