Insta

Steam ID

PSN ID

maanantai 7. syyskuuta 2015

Metal Gear Solid V: Phantom Pain tuntuma


Arvostelua en vielä lähde pelistä tekemään, johtuen siitä että en tiedä mitä pelissä vielä tulee tapahtumaan ja mitä muutoksia voi vielä tulla. Olen siis nyt hyvinkin aktiivisesti viettänyt aikaani PS4 edessä. Onkohan 46h tullut jo MGS V pelattua. :D Voin siis valehtelematta sanoa että olen viihtynyt pelin parissa erittäin hyvin. 

Hohoo partio partioi
Moitittavaa tulee lähinnä nettipuolen servu ongelmia, syytän Konamia kun eivät muka arvanneet tarvitsevansa paljon enemmän palvelimia pelaajamääriin nähden. Yhteys siis pätkii välillä tai ei saa ollenkaan servulle yhteyttä, tämä siis on varmaan ohimenevää ajan kanssa mutta tällä hetkellä ärsyttävää. 

Sankari ottaa vankeja (kiduttaa vasta kotona)
Niin ja ärsyttää helikopterin käyttö. Olen nimittäin muutaman kerran koittanut nakata tyyppejä kyytiin kopteriin samalla tavalla kuten GZ:ssa, mutta kopteri lähteekin matkaan heti kun olen ensimmäisen tyypin lastannut kyytiin! En tiedä onko kyseessä bugi, painan konteksti nappia liian vähän aikaa tai liian pitkään vai onko tässä muuttunut suunnittelu. Niin ja omassa tukikohdassa kun käy sompailemassa, niin kaikkein nopein kulkuväline on pakettiautomaatti. Helikopteria voisi luulla nopeaksi, mutta jeepilläkin pääsee nopeampaa paikasta A paikkaan B mitä kopterilla. Onko tässä taas sitä fiilistelyä, realismia vai jokin suunnittelu virhe. En tiedä. 

Sää vaihtelee pelissä, mikä on välillä hyvästä ja välillä katastrofin aines
Nämä kaksi asiaa oikeastaan ovat ainoat sellaset kompastuskivet mitä keksin. Viholliset toimivat älykkäämmin mitä GZ:ssa ja olen kokeillut pari kertaa mennä Arska tyyliin kommandona isompaan kuin pienempään vihollistukikohtaan ja turpaanhan siinä on saanut. Sneaking is the answer. Aikalailla oma tyylini pelissä on mennä sellaisesta kohdasta sisään vihollisen alueelle, missä ei juurikaan vartijoita näy. Sitten yksitellen tainnuttaa ja fulton recoveryllä kaappailla hemmot omalle puolelle. Sitten kun paska osuu tuulettimeen, joka on melkeinpä väistämätöntä jos ei ole tehnyt kunnon tiedusteluja niin alan lähimmät tyypit napsimaan kuoliaaksi tai jos ei ole kuin muutama vartija lähettyvillä niin koitan nukuttaa heidät tai poistua paikalta odottamaan tilanteen rauhoittumista. 

Yönäkö lasit on must kun peli on oikeesti pimee öisin
Tämä on minusta pelin vahvimpia puolia, nimittäin se että jokainen voi ihan oikeasti itse päättää miten minkäkin tehtävän tekee. Varmasti jos netistä katsoo vaikka lets play videoita niin jokainen pelaa hieman eritavalla kuin toinen. Ei ole niin skriptattua ja kaavamaista eteneminen mitä se oli aiemmissa osissa. 

Puhelimen MGS V app sovellus toimii aktiivi karttana. Käytän aina välillä, erittäin pätevä.
Suosittelen peliä lämpimästi kaikille jotka ensinnäkin fanittaa Metal Gear sarjaa, sekä myöskin avoimen pelimaailman ystäville jotka haluavat kokeilla jotain muutakin kuin vain GTA:ta. Ehkä turhan paljon metapelaamista joillekkin ihmisille. Mutta hei, se ei ole pakollista tässä pelissä, mutta se on eduksi. :)

Oheisessa linkissä pelaamistani jostain 20h kohdilta :D pelatessa kehittyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti