Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

(Nazi) Zombie Army Trilogy PC

Näkee että joku sana on otettu pois pelistä :3
Nyt on tämäkin zombi eepos tullut läpi pelattua. Yksin en olisi kenties jaksanut, mutta onneksi tässä pelissä on ymmärretty että (natsi) zombeja on hauskempaa lahdata kaverin tai pienen ryhmän kanssa. (Voi sisältää spoilereita huom.)

Eli siis Hitler joka on sodan häviämässä, turvautuu okkultismiin ja tulee siinä sivussa sitten aiheuttamaan helvetin porttien aukeamisen. Kuolleet eivät pysy kuolleina vaan se on ihan ilmiselvä zombi apokalypsi edessä. Muutamat eloonjääneet koittavat sitten löytää mystisen avaimen palaset joilla helvetin portti saadaan taas suljettua.

Muutama zombi siellä vaan lääppäilee.

Pelimekaniikka ei ole muuttunut mihinkään Sniper Elitestä. Eli parhain ase pelissä on kiikarikivääri jolla niitä zombin päitä posautellaan muusiksi. Hyvänä kakkos aseena toimii Colt pistooli ja kaikkein surkeimpana kötöstyksenä on rynnäkkökivääri. En edelleenkään ymmärrä miksi rynkyt ovat tässä pelissä niin perseestä. Etenkin nyt sen huomaa kun zombit pitää nimenomaan päähän tähdättävillä laukauksilla tappaa, jos päätä ei tuhoa niin zombi vaan nousee uudestaan ylös. Rynkyillä ei siis tahdo osua mihinkään, ei ole väliä minkä maan rynkky on kourassa tai onko käytössä ampumajalustalla oleva MG42 mutta niillä ei vain yksinkertaisesti osu mihinkään. Se on helvetin ärsyttäävää ja omalla kohdallani aiheuttaa pelille miinusta.

Niin kuten jo selitin peli on kuten aiemmat Sniper Elitet, voit mennä kyykkyyn tai mahalleen taikka ampua pystyasennosta. Hitusen helpottaa ampumista kun kyykyssä kykkii. Zombeilla se pää tahtoo heilua välillä miten sattuu niin harhalaukaukset ovat arkipäivää, varsinkin silloin kun niitä tulee urakalla kimppuun. Yksinpelinä tämä on minusta aika epäreilu peli, joten suosittelen pelaamaan tätä vähintään yhden kaverin kanssa. Pelissä saa valittua vaikeustason sekä zombien määrään. Eli vaikka pelaajia olisi neljä voi skaalata zombit että olisi vain yksi pelaaja. Itse tosin tahkosin pelin kolmen kimpassa (hehheh) ja ihan sillä kolmen pelaajan zombi määrällä. Kaikille riitti ammuttavaa.

Hyvin paljon pelissä nähdään verellä piirrettyjä pentagrammeja

Pääsemme kenttäsuunnitteluun. Kuten tiedämme, pelin nimi päättyy trilogy mainintaan. Eli tässä on kaikki kolme kampanjaa jossa jokaisessa on viisi kenttää. Yhteensä siis 15 kenttää zombien tappamista varten. Ensimmäisessä kampanjassa koitetaan päästä pois Saksasta, toisessa sinne mennään takas ja kolmannessa "we got to kill zombi Hitler". Vaikeustaso on ns. kenttäkohtaista. Jotkut kentät meni heti ekalla kerralla läpi ja tuli sellainen fiilis että oli liian helppoa. Välillä taasen tulee suoranaista turhautumista kun kenttä onkin niin älyttömän vaikea. Yleensä ottaen tilanne helpottuu kun on muutaman kerran samaa kohtaa hinkannut. Eli tietää mihin jättää ansoja ja mistä ne über nazi zombie soldattenit tulee. Valehtelematta tosin tuntuu että kampanja kakkosen olisi pitänyt olla ensimmäinen, koska se on helppo verrattuna siihen ensimmäiseen kampanjaan. Muuten peli vaikeutuu tasaisesti, mutta välillä nytkähdyksiä vaikeusasteessa tapahtuu suuntaan jos toiseen.

Graafisesti perus Sniper Elite, ei ruma muttei kauniskaan. Ihan ok graffat. Äänimaailma myöskin on sitä samaa tuttua huttua, tosin zombien karjunnalla höystetty. 

lol. Oli tylsää niin leikittiin Nännin kaa taulukuvioammuntaa
Peli kannattaa ostaa alesta (kuten me teimme) sillä 10€ tästä pelistä tuntuu itsestäni just passelilta summalta (kipuraja olisi siinä 15€ tuntumassa) eli jos sinulla on innokkaita zombin metsästäjä kavereita niin kavereiden kanssa tämä peli on hauskaa ajanvietettä useammalle illalle. Yksinään tätä ei oikein jaksa.

Ps. Suurinosa kuvista googlen kautta. Johtuen siitä etten ikinä muista Steamissa ottaa kuvakaappauksia. :P

Arvosana 7½/10

Hyvää

+ Kun pelitoverina Nänni ja Mikko
+ Kaverin kanssa siis viihdyttävä peli
+ Zombeja on aina hauska ampua
+ Kentissä on vaihtelua
+  Tekoäly (sopivan aivokuollutta)

Huonoa 

- Muut aseet kuin kiikarikiväärit munattomia
- Välillä vaikeustaso heittelee liikaa
- Ei montaa vihollistyyppiä
- Servu ongelmat 
- Normihinta liian kallis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti