Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 17. syyskuuta 2015

Ollu blogissa hiljasta.

Niin, ihan vain siitä syystä että on tulluna pelattua paljon ja muutakin harrastettua. :D
Nykyään tulee käytyä 3x viikossa salilla kullan kans ja siihen päälle DFC treenit 2x viikossa. Tällä hetkellä tosin DFC seuralla sellanen kakka juttu,. ettei saatu tälle kaudelle uusia treenajia tarpeeksi. Joten päätettiin sitten tällä ydinporukalla treenailla 2x viikossa. Ei ole siis salit käytössä vaan autotalli treeneiksi meni. No ei siinä mitään, jospa taas kesäaikaan porukka innostuisi. Näitä pienen paikkakunnan kiroja tälläiset asiat. 

Niin ja sitten siitä itse pelaamisesta. (voi sisältää spoilereita pelistä!) On tullut tuota MGS V tahkottua oikein urakalla. Ei taida olla yhtä päivää välissä julkaisupäivästä ettenkö olisi sitä pelannut. Tarina tehtävissä pääsin vasta 21 tehtävään jossa tapahtuu sellanen juttu että FOB (Forward Operating Base) tehtävät ja tukikohdat aukeavat ja pääsee muiden pelaajien FOB paikkoja loottaamaan...itse olen lähinnä saanut jatkuvasti selkääni kun olen yrittänyt joidenkin tukikohtiin hyökätä. On nimittäin tekoäly vissiinkin automaattisesti hard tasolla ja muutenkin hankala kulkea ilman että kukaan näkisi mihin menee. Periaateessa mitä enemmän puolustus joukkoja pelaajalla on ja mitä enemmän käyttää rahaa puolustukseen (on kameroita ja hälyttimiä etc.) niin sitä vaikeampaa on toisten edes yrittää päästä tavoitteeseensa. Noh, jospa itsekkin taas jättäisin ne FOB hommat ja keskittyisin sitä pääpeliä menemään läpi. Uusia pelejä on taas tulossa joten vähän pakko olisi läpi mennä tämäkin eepos. 

Niin ja onhan tuota PuuCeellä kans tullut pelailtua, Lähinnä Zombie Army Trilogya kolmen hengen porukalla ja välillä CoH2 sekä Serious Sam 3 kullan kans ja kun on hetki aikaa haaskattavaksi niin Clicker Heroesia. Unohdankohan jotain? 

Ai niin työtkin haittaa harrastuksia, sitä kun on nykyään ns. vakio JV:ksi päässyt paikalliseen niin melkeinpä joka viikonloppu olen töissä. Että siinäpä nämä meikän kuulumiset. Pyrin tekemään muutamasta pelistä jonkinlaiset arvionnit kun vain ehdin :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti