Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 16. toukokuuta 2017

BERSERK and the Band of the Hawk PC


Koei Tecmo yllätti tuomalla Omega Forcen kehittämän mielenkiintoisen anime/manga sarjan pelien ihmeelliseen maailmaan. Koei tunnetaan muunmoassa Romance of Three Kingdoms, Dynasty Warrioris sekä Hyrule Warriors peleistään. Jotka ovat kyseisiä pelejä pelanneet tietävät siis millaisesta pelistä on kyse. Oma hahmo (Guts) on jättimäistä miekkaa heiluttava soturi. Normaalit vihut jota taistelukentällä pyörii hyvinkin paljon lakoavat kuin heinä miekan tieltä. Vasta tukikohdan vartija tai jonkunlainen johtohenkilö laumassa (nimetty erikseen) kestää kurmootusta hetken pitempään. Todellinen suola onkin taisteluissa lähinnä harvat pomo taistelut. Muuten lahdataan väkeä tuhansien edestä. 


Peli on siis käytännössä parin napin painallusta alusta loppuun. Välillä pitää tappaa tietty määrä vihollisia että ovi aukeaa, tai pikkupomo hyökkää tai jotain muuta vastaavaa. Pelissä ei juurikaan tarvitse miettiä tekemisiään kiitos hyvän kartan. Välillä taistellaan liittolaisten kanssa ja välillä oma hahmo on yksinään. Varsinkin pelin alkupuolella joka kattaa koko alkuperäisen animena nähdyn Band of the Hawkin tarinan on todella paljon sotia jossa tuttuja hahmoja näkee taistelevan vihollisia vastaan samalla kun itse huitelee menemään. Vasta myöhemmin peli menee siihen että suurimmaksi osaksi aikaa vain Guts on miekkansa kanssa tekemässä hakkelusta milloin demoneista tai maantierosvoista.

Graafisesti peli on melko keskinkertainen. Eikä hahmomallejakaan kovin montaa erilaista nähdä.

Äänimaailmassakin on välillä ongelmaa kun erittäin monta vihua lakoaa kerralla ja oma hahmo huutaa niin ääni pätkii tai puuroutuu. 


Sinällään harmi että peli on niin yksinkertainen mekaniikoiltaan. Enemmän RPG peli jos olisi kyseessä niin tämä voisi olla parempikin peli. Sarjan faneille voin lähinnä suositella. Ainiin ja eihän tämä peli koko tarinaa kata. En osaa sanoa mihin asti pelissä tarina jatkuu mutta ei se tarina kuitenkaan siihen pääty mihin peli päättyy. Tiedä sitten onko luvassa DLC materiaalina loput tarinasta vai tuleeko joskus jatkoa pelille.


 Arvosana 5/10  

Hyvää

+ Hahmot
+ Tarina
+ jos fani nii mukavaa ajanvietettä

Huonoa

- Itseään toistava taistelujärjestelmä
- Samojen karttojen kierrättäminen
- Selvästi vain faneille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti