Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ampuminen on kivaa mutta kallista.

Niin juurikin oikein luit. Tuoli tuossa veljien kans käytyä ampumaradalla testailemassa aseita ja patruunia. Sitä kun on innostuttu säästämään ammuksissa tekemällä ne itse. Itse en ole vielä päässyt tekemään omia panoksia tai siis jälleen lataamaan. Maksaa kuitenkin ruuti, luodit ja nallit sen verran että pitää aina miettiä kannattaako se itse ladata. Ruuti varsinkin on noussut hinnaltaan merkittävästi. Sekä tuli se nyt todettua, että kyllä se on vaan pakko laittaa se kiikari kivääriin, jos vain meinaa ampua lintuja 100 metriin tai yli. Nippanappa erottaa paljaalla silmällä pienoiskiväärin taulun mustuaisen sadasta metristä avotähtäimellä. Osuminen? No hyvä että taulun alueelle osui. Ikävä kyllä se meinaa myös sitä että pitää käyttää nuo omistamani kiväärit asesepällä modattavana. Pitää ottaa nuo avotähtäimen paikat irti, sen verran vanhat kiväärit kun kyseessä niin ovat nykyaikaisen kiikarin haittona/tiellä, kun ovat keksineet hitsata piippuun kiinni ne paikat. Onhan se myös kiinni ampujasta itsestään miten hyvin sitten tauluun osuu. Mutta haluaisin kyllä oikeasti nähdä sellaisen henkilön, joka niinkin pieneen tauluun saa osuttua 3 luotia parin sentin hajonnalla. Itsellä hajonta oli sellaista 20-30cm. :D Ei siinä teeri tippuisi.

Mutta tästä siis takaisin aseseppään, perkele kun tämäkin lysti maksaa. Itsellä ei ole vehkeitä eikä haluja kokeilla itse repiä irti noita. Ammattilainen kun tekee niin on takuu kuitenkin siitä että toimiikin kivääri vielä sen jälkeen kun siitä on jotain pois ottanut. Menee vaan varmaan äkkiä parisen sataa dineroa, enkä kyllä perkele pistä matkahuollon kautta mitään. En oikein luota kyseiseen putiikkiin. Sekä se kuljetuksen hinta!
Pitää siis joskus käydä lähimmällä asesepällä paikanpäällä. Ei noissa kauaa pitäisi mennä kun ammattilainen hommansa hoitaa. Mutta ah, tätä ihanaa rahanmenoa. Toisaalta taasen, se on kerta maksu. Kiikaritkin on kumpaankin kivääriin tiedossa. Pienempään jos pistäisi sellaisen "perus" kiikarin jolla 100m osuu. Suurempaan laittaisi sellaisen mil-dot vehkeen :D

Ihanaa olla asefani. Jospas sitä vielä sen pienoiskiväärin ostaisi harjoittelua varten. Tulee huomattavasti halvemmaksi sellaisella lätkyttää tauluun kuin noilla .222 ja .308. Paukut maksaa perkele. Enkä myöskään pidä näistä uusista aselaki uudistuksista. Tai no joistain ainakaan. Harrasteet kärsii muutaman pipipään vuoksi. Kohta kai sitä pitää autokorttiakin varten olla pollatestit sun muut :D onhan siinäkin kuitenkin lääkärintodistus oltava, epileptikkohan ei tietääkseni voi saada autokorttia.

Mutta niin, jatkakaa. Kohta pääsee saunaan ja sitten oluen maistelua. Illalla pienessä sievessä koittaa sitten arvostelu kirjoittaa, sekä turinoita siitä, että onko suomalaisissa oluissa mitään makueroa oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti