Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 12. joulukuuta 2013

AKG GHS1 Gaming Headset

Tälläset tuli ostettua "wanhojen" Sony pulse kuulokkeiden tilalle. Mitäkö tällä hetkellä niistä olen mieltä? No perkeleen hyvät ovat. Uskaltaisin sanoa että äänenlaadultaan jopa hieman paremmat mitä ne Pulset olivat. En ymmärrä mitä osa testaajista on valittanut basson puolesta. Näissä on just sellanen puhdas basso, ei liian ylivedetty eikä sellanen kumisaapas nuhapumppu. Just sopiva. Suorastaan yllätyin kun olin saanut sellaisen käsityksen että näistä ei siis juuri minkäänlaista bassoa lähtisi. Erittäin hyvin erottuvat korkea ja keskiäänet myös. Ehkä muut testaajat ovat tarkoittaneet sitä bassoa mitä peleissä ja elokuvissa on räjähdyksissä, siinä suhteessa ehkä hieman vaisut ovat. Itsellä tosin PS3 peleissä, on yleensä kotiteatteri vehkeet käytössä ja PC puolella kuulokkeet. Erittäin kevyet myöskin päässä pidettäväksi, ja eivät paina päälakea kuten Pulset tekivät. Valehtelematta tällä hintaa millä nämä sain 54€ niin tämä on mannaa MANNAAA SAATANA!!

Minulla on vain pari miinusta jaettavana näistä kuulokkeista. Yksi, nämä eivät ole koko korvan peittävät, se ei toisaalta haittaa..mutta meikän korvat ei vielä ainakaan ole tottuneet näihin, kun jäävät korvalehden päälle. Toinen asia tulee mikrofonista, sitä kun ei saa irti, eikä käännettyä pois tieltä. Vaikka ei se juuri tiellä olekkaan niin se on silti hieman tiellä. Muuten nämä ovat erittäin hyvät vehkeet.

Musiikin kuuntelussa mahtavat, pelatessa todella hyvät, vain räjähdykset on hieman vaisumpia olleet verrattuna vaikka Sony kuulokkeisiin, mutta voi olla että syynä joko liian pienet kajarit tai sitten se, etteivät peitä korvia kokonaan. Johto on sopivan pituinen, ohmeja 32, äänen voimakkuutta voi säätää piuhassa olevasta johdosta ja nää saa melko pieneksi taiteltua. Hyvin positiivinen yllättäjä kyllä, viimeistelykin miellyttää silmää. Ainakin omaa silmää. Tarkat tiedot englanniksi tosin

Kehtaanpa antaa näille tämän hetken hintansa vuoksi jolla itse sain ja muutenkin mitä olen näitä kerennyt käyttämään niin 9/10 arvosanaksi. Mikki toimii kans ihan hyvin. Pitäisi vain peli käytössä tai skype puhelulla kokeilla sitä tarkemmin mutta niin. Ainakin omasta äänitteestä selvän sai. 10 olisivat saaneet jos isompi kokoiset ja mikki olisi joko irrotettavissa tai edes pystyyn nostettava.


Taittelua, hieman tuo mikki häiritsee taiteltaessa
Harmillista ettei mukana tullut kanto pussia tai jotain
Kohtalaisen mukavat pitää, hengittää kuitenkin tuo kangas, mutta painaa korvia kun eivät ole isommat. 
Hyvin yksinkertainen säätö sydeemi, mikki päälle/pois ja keskisormeni onkin sen pyöritettävän äänenvoimakkuus säätimen kohdalla.
Kevyttä on

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti