Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hohhoijaa

Tulinpas tänne turinoimaan kun en muutakaan keksi. Tavaraa postista odottelen vaikka on sieltä jotain kivaa tullutkin jo. Ensinnännii oottelen uusia kuulokkeitani, "vanhoja" en uskalla enää päähäni laittaa. Kuten olen maininnut niistä Sonyn kuulokkeista jotka olivat ihan justii rikki menossa. Sain siis takuun kautta uudet mutta eihän niillä enää takuuta ole. Joten tehtaan paketissa olevat myyntiin ja itselle uudet tilalle. Toivon että nuo AKG merkkiset headset kuulokkeet olisivat hintansa väärti. Olihan ne ny 50% alella ettei nyt järkyttävän kalliit olleet :D jotain kivaa joulussakin. Lovecraftin "uutta" kirjaa odottelen kans, liekkö suomennoksessa taas jotain häikkää vai mikähän on kun on puoli vuotta sitten tilattu ja kaupassa lukee "ei oota" kuitenkin.
Uudet MMA hanskat sain myös postitse, vielä kun joskus pääsisi jonkun kanssa sparraamaan vähäsen.

PS4 olisi hankinta listalla sitten jossain välissä. Taitaa tosin tuo tatuointi nyt mennä kovastikkin sen edelle, tammikuussa uutta väriä ihoon ja vanha kuva peittoon. Voisin jos jaksaisin joku kaunis päivä tehdä vaikka sellaisen päivityksen tänne, jossa selitän hieman tatuointejani. Vaikka eihän niitä toisaalta tarvitse selittää kun niistä voi jokainen vetää omat johtopäätökset etc. Mutta mitä ne minulle itselleni siis merkkaavat. Yleensä en edes vaivaudu kenellekkään niitä selittämään jos ajatellaan vaikka "wau onpa hieno tatska" tyyppinen kommentti joltain henkilöltä, yleisin vastaus "joo eikö ookki". Harvemmin sitä henkilö haluaa kuulla sen kummempia selityksiä niille, kunhan on hieno kuva. Itse en oikeastaan ymmärrä niitä sellaisia ihmisiä jotka pistävät ihoonsa kuvan, joka on siis käytännössä ikuinen, vailla sen kummempaa merkitystä, kuin siis se että se on nii hieno. Omahan se on jokaisen asia mutta minulle tatuointini kertovat jonkin pienen tarinan tai mietteen..elämän vaiheen vaikkapa. Pikku hiljaa niitä lisää kertyy ja ajan saatossa saan nuo hihat valmiiksi. Sitten voin harkinta rintaan tai niskaan jotain ja ehkä jalkoihin jotain. Riippuen raha tilanteesta ja niinpäin pois.

Takaisin niihin kuulokkeisiin, jos ne ne nyt perjantaiksi ehtivät tulla niin voisin kenties tehdä niistä jonkunlaisen arvostelun. Jos tuon emännän vaan saan ottamaan kuvia niistä, puhelimella kun tulee sellaisia ripuli kuvia ja toisaalta en osaa tuota järkkäriä niin hyvin käyttää. Siis saan sillä kuvia otettua mutta ne on sellaista paska laatua minun ottamat että sama kun puhelimella räpsisi kuvia. Siinä muuten toinen asia mitä en myös ymmärrä. Jotkut ihmiset ostaa kalliin järkkärin joko itselleen tai lapselleen ihan vain siksi kun se on muotia. Siis mitä vittua, siitäkin tehty joku virtuaali pippelin venytys koje. Ego kasvaa kun kameran objekti kasvaa ja hinta myös. Joitain ihmisiä joiden kuvia olen katsonut ja myöhemmin saanut tietää että ne on järkkärillä otettu, on tullut vähä sellanen "osti sitten kalliin lelun jota ei edes osaa käyttää" tunne. Siis joo, onhan tuota itselläkin kohtalaisen kallis kitara (minun kirjoissani 120€ kitara on kallis) jota välillä näppäilen ja jotain osaan soittaakkin, että kuka minä olen tuomitsemaan? No en kai kukaan mutta aina se itseä huvittaa, että tähän on tultu. Kulutusyhteiskunta on missä elämme ja rahat käytämme tavaroihin joita emme oikeasti edes tarvitse. No jaa. Näillä mennään, ei mikään muutu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti