Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 27. joulukuuta 2013

Metsästys varustus. Eli fashion pictures!

Nonni, oli aikoinaan minulla puhetta siitä, että tänne laittelisin kuvia kamppeistani. Omaksi iloksi ja emännän iloksi. Miksikö emännän iloksi? No saa leikkiä kameran kanssa ja vieläpä on syykin siihen :D Hieman harmillista, että itsellä varusteet löytyy vaan kelit on ollu sellaset ettei oo paljon innostanu metsälle lähteä ja ei tuo kyytikään aina järjesty. Eikä yksinään viitsi lähteä korpeen samoamaan, kiitos kaiken mualiman kouluampujien sun muiden, jos sattuisi kukkahattu täti näkemään kun kylän poikki pyörällä polkee asekassin kanssa niin siinähän on heti poliisit paikalla. Kun en autoa liikenteessä pidä kun keskustassa asun. Ehkäpä ensi vuonna olisi paremmat kelit. Tälle vuotta yhden jäniksen saanut ja muutamaa tinttiä päässyt ampumaan mutta ei tullut lautaselle asti. :P Ei se saalis tosin se tärkein aina olekkaan. Hyvää liikuntaa ja oppii paljon luonnosta ja saa raitista ilmaa. Eikä mikään sen parempaa kuin nuotion ääressä eväiden syönti ala kahvi. Sekä se jännitys, saalistuksen hurma.


Kevyttä vaatetusta ja kantokamaa. Mil-Tecin taktinen liivi joohon saa patruunia mahtumaan riittävästi ja pienen kahvitermarin sekä eväät, karttataskukin löytyy. Niin ja kännykällekkin oma paikkansa löytyy. Sekä Bundeswehrin housut jotka sopivat melko hyvin suomen luontoon. Häikäisy estona Matkanivan metsästys-seuran lippis :D 


Kesällä Bundeswherin kevyt takki. Sopii camo kuosiltaan suomen luontoon eikä maksa lekalla juuri mitään. Kestävää kamaa myöskin kun aitoa saksan armeijan käytössä olevaa kamaa. Riittävästi taskuja löytyy.Passaa paukutta henkseleitä näillä kamppeilla. :D Ei täysin yhteensopivat camo väritykseltään saatikka kuvioinnilta. Mutta eipä ne elukat siihen kato mitä metsästäjällä on päällään. Enkä minäkään. The great leader is born! No ei sentäs, alpenflagen sade viitta se vain. Yllättävien sateiden varalta matkassa. On sitä muutaman kerran kastumiselta säästynyt tämän avulla. Kuuma vain meinaa tulla kun tää ei hengitä, mutta eipä tule sadekkaan läpi. Sen verran paljon on "kangasta" että mahtuu reppuineen kaikkineen tuonne alle. On myöskin kurjalla sade säällä postiin tullut kannettua isompi pakettikin tuon alla. Hyvin mahtui :D ja voi myös jos taiteilla jaksaa käyttää naamiointiin tai tuulen suojana. 
BW jääkäri reppu. Kevyille kantamuksille. Mahtuu iso termari mukaan ja eväät sekä hyvin menee vaikka kaksi jänestä reppuun. :) Myöskin ensiapu pakkaus kulkee mukana ja vaihto vaatetta, sukkia hanskoja etc. Selkää tukemassa repussa on makuualusta joka siis repussa ollessa toimii tukirankana. Teeseitse patentilla 3 jalkanen jakkara mukana. Tuohon kun voi remmeillä kiinnittää vaikka mitä. Yleensä mukana itsellä kun on pitempi reissu tiedossa.
BW syksy takki. Pitempi helma ja huppu mukana. Eikä sovi unohtaa että tässä on jo vuoren tapaista. Kuuma tulee jos kesällä pitää. Kevyeen BW takkiin verrattuna lämpimämpi, enemmän taskuja ja on muuten vaa hieno ja suomen metsään sopiva.
Anarin sade puku jonka hengittää pitäisi, tämä kun nakataan niiden muitten vaatteiten päälle. Vielä en ole päässyt testaamaan kun alennuksesta ostin, mutta sorsa (KVAAK) metsälle sopii varmasti hyvin kun on kaisla kuviointi. 
Isännän vanha Retki merkkinen metsästys asu. Hyvin palvellut kun useita vuosia vanha. Perus vihreä ilman mitään camo kuosia, ei sitä aina tarvi olla niin äijä. Hyvin toimii ja pari pupua on tämä päällä saatu yllätetty. Löytyy syvät taskut ja muutenkin riittävästi niitä taskuja on. Ei kovin veden pitävää materiaalia.


Jahti EX-2 talviasu. Taas sitä kerrospukeutumis mallia, kannattaa olla hengittävät kerrastot alla ku tääkin hengittää ihan mukavasti. Ei tuu kuuma jos on kaikki hengittävää materiaalia, mutta ei myöskään kylmä. Jos ei oo hengittävää niin tämän kanssa laihtuu kun meno on kuin saunassa konsanaan. Hyvin pärjää ainakin koivu metsässä camokuosin ansiosta. Kalvo malli kun on niin ei tää vettäkään itseensä pahasti kerää eikä läpi päästä. Karvalakki on mallia halpahalli. Tuohon kuosiin kyllä kuuluu se saman sarjan karvalakki mutta en omista sitä vielä. Tääki on tällänen lahjotus ku serkun vanha. Pikku vikanen mutta se ei menoa talvella haittaa.Isännän haulikko joka minulla lainassa. Nykyaikainen pumppu haulikko Benelli Nova. Tällä on jonku verran tullut lättyytettyä pupuja ja tinttejä.
Pienoiskivääri mallia "siihen aikaan kun pappa pyssyn osti" mutta riittävän tarkka pienten tinttien metsästykseen ja ampumisharjoitteluun. Eikä tule edes kalliiksi kun on cal.22 :) Merkki on joku saksalainen ihme joka pitäisi tarkistaa papereista kun en koskaa muista. Minulle se on vaa pienari.
Kunnon suomalainen Tikka M55 kivääri hirvimetsästykseen. Kyllä tällä isompaa lintu riistaakin voisi ampua, mutta ei oo viitsiny kun pian vain höyhenet jää kun .308 Win on kalibeeri. Ehkäpä sitä joskus siihen hirvi porukkaan tulee ryhdyttyä, mutta sen mitä oon siitä touhusta kuullu nii ei kyllä innosta. Tarkka on kuitennii kivääri. Vielä se kiikari ja jalat laittaa ku on rahaa.
Lisää suomalaista laatua, Sako Riihimäki .222 erittäin hyvä lintujahdissa. Tähän olen tukijalat laittanut mutta pitää tuo kiikari vielä laittaa parempi, kun nykyinen on erittäin vanha Bushnell. Myös ne jalat pitää vaihtaa kun en halua kuitenkaan noita avotähtäimiä poistattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti