Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 8. marraskuuta 2014

10 000 sivun katselua!

Oujee on se jännä. 10 000 kertaa luettu minun kakka juttuja.

Aikonaan kun alotin bloggaamaan en oikeen hirveesti tiennyt mistä minä kirjottelen. Joitain mielipide juttuja kirjoitin ja olut maisteluista myös. Sitten lisäsin leffat ja pelit repertuaariin...minä tosin EN katso niin paljoa elokuvia että oikeastaan mitään järkeä minulle ei oikein ole ollut edes leffoista postata mitään kun niitä niin harvoin katson. Sarjoista on kans paha mennä puhumaan kun jokin on kesken.

Jotenka nykyään olen keskittynyt lähinnä peleihin, olueen ja elektroniikkaan. Ei tosin niitä elektroni laitteita tule päivittäin osteltua, joten niissä on aina pitkät välit. Jossain vaiheessa pitäis ostaa emännälle uudet kuulokkeet niin voisin niistä sitten omat kokemukset kirjoittaa, vaikkakin ne ei siis omaan käyttöön tulisikaan :D

Mielipide kommentoinnit ovat jääneet vähemmälle, kun tuntuu ettei niitä kukaan ollut kiinnostunut lukemaan. Eikä minulla nyt mitään kovin syvällisiä mietteitä koskaan juuri olekkaan. No välillä on mutta niin, minulla on hyvin omalaatuinen näkemykseni maailman kuvasta ainakin psykologin...vai oliko se psykiatri? Kuitenkin jonkun polla vastaavan lääkärin/tohtorin mukaan. Ei siis mitään vääristynyttä että haavemaailmassa eläisin, vaan pitemminkin sellainen ei perus suomalainen näkemys asioista. Työttömyys ei ole minulle ongelma, eikä se etten ole omaa omistus asuntoa harkinnut laittaa (ellei voiteta lotosta) ja nämä eivät aiheuta minulle itsesääliä eikä masennusta. Vaikka moni paasaakin siitä kuinka pitäisi töihin mennä ja hankkia punainen tupa ja peruna maa etc.
Enkä ole alkoholisti, juon kyllä jonkin verran kun kerta olut arvostelutkin sen paljastaa. Mutta ei siis liian kanssa tule enää kuppia otettua, toista se oli silloin nuorena poikana.

Nykyään tykkään peliarvosteluja kirjoitella, sekä olen innostunut videopostauksia myös tekemään. Sivutoimena tulee DFC seuran PR hommia hoideltua, treenipäivä kirjaa pidettyä, kuvia ja videoita facebook ryhmään editoitua (oma kulta tosin nää editoinnit ja kuvien ottamis hommat hoitaa, kiitos hänelle)
Sekä ryhmän jäseniin koitan olla aktiivisesti yhdeydessä, ettei kukaan tuntisi itseään ulkopuoliseksi tai saisi lorvikataria ja ei jaksaisi treeneihin tulla :D

Nyt olen ajatellut koittaa noita PC puolen videopeli postauksia koittaa tekemään useamminkin. Katsoopa nyt miten sitä innostuu. Mutta kiitoksia kaikille lukijoille jotka on lukijoiksi jääneet ja niille random ihmisille jotka on minun lätinöitä ja kätinöitä jaksaneet lukea saatikka katsoa.
Seuraavaksi voisin koittaa pikasen tatska postauksen tehdä uudesta muste läiskästä iholla.2 kommenttia:

  1. Isot onnittelut hienon merkkipaalun saavuttamisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset. Saapa nähdä jos sen 50 000 joskus saa aikaiseksi. :)

      Poista