Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 28. marraskuuta 2014

Missäkö olen luurannut?


No Dragon Age Inquisitionin parissa olen viettänyt tiiviisti aikaa :D

Vajaa 50h pelannut, enkä tietääkseni ole juonellisesti vielä edes puolessa välissä. Onnistuttu tekemään juurikin sellainen mukava samoamis meininki, eli sama missä laahustaa niin voi tulla jotain sivutehtävää naamalle ja koska se kuulostaa kivalle sivutehtävälle niin pakko tehdä :) Myöskin sotahuoneen kartalla olevat tehtävät ovat mielenkiintoisia siis sillee, saat valita kenelle 3:sta eri neuvonantajasta tehtävän suorittamisen jätät. Diplomatia, vakoilu tai sotajoukot. Hieman eri tavalla voi melkein joka tehtävän tehdä. Valintojen mukaan on sitten saatavat palkkiotkin muuttuvia.Hahmot ovat enimmäkseen onnistuneita niin ääninäyttelijöiden valinnan suhteen kun ulkonäöllisesti, siis siten että ääni sopii hahmoon. Minulla on tosin yksi kunnon inho reaktion aikaansaava hahmo, Sera. Sellainen ihme haltija nainen. Tulee mieleen jokin brittiläinen crack horatsu, jo pelkästään ääni aiheuttaa välittömän vitutuksen tunteen. Sekä hahmon "huumori". En oikein ymmärrä mitä tässä on koitettu tehdä mutta tämä pelattava/rekrytoitava hahmo on oikeasti helvetin ärsyttävä niin naamaltaan, näöltään ja jutuiltaan. 

Mitenkäs peli muuten? No bugeja on kyllä ilmennyt, kuten yleensä tämän suuruusluokan RPG peleissä. Eniten häiritsee/haittaa jäätymiset. Äänet katoavat puheesta, joka aiheuttaa sen että dialogi ei etene vaan peli voi jäätyä siihen paikkaan. Joitain "aave" hahmoja on myös tullut vastaan. Eli joku NPC hahmo liukuu pitkin karttaa ja menee seinien läpi. Kamera kans välillä kadottaa hahmon, tai siis hahmo katoaa kamerasta. Jotkin esineet saattavat välillä leijailla jossain ihme paikoissa ja joitakin "paina X" konteksti juttuja ei voi käyttää. Sekä peli välillä on jäljessä..olen siis painanut X puhuakseni jollekkin NPC hahmolle niin menee pitkään ennenkuin puhe valikko pomppaa esille, välillä en saa vastattua hahmolle, joten muutama ryhmän kysely tai juttelu on jäänyt kokonaan välistä kun en ole voinut vastata hahmolle kun se vastaus valikko ei tule esille.

Toivottavasti pian tulisi korjaavia päivityksiä, muuten voisin melkein antaa pelille täyden 10, mutta tällä hetkellä arvosana lähentelee 8½ tai 9. En osaa päättää. Mutta aivan mahtava roolipeli!! Witcher 3sta odotellessa tämä tyydyttää kyllä roolipeli tarpeeni paremmin kuin hyvin :)
Se tunne kun saat ihka ensimmäisen lohikäärmeesi tapettua, hakattua tätä yli puolituntia yhdellä ainoalla elossa olevalla hahmolla!! Oloni oli kuin olisin ihan itse sen tappanut :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti