Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 20. marraskuuta 2014

Tatuointini ja hieman valotusta niiden taustoista

Päätinpä nyt vihdoin ja viimein valottaa hieman tatuointieni taustoja, mitä ne minulle merkitsevät ja mistä mahdollisesti olen ideani saanut.Alien, osittain tämä tuli nyt ihan puhtaasti siitä että se on kenties yksi hienoimmista ulkoavaruuden otuksista. Omalla tavallaan täydellinen ja kaunis. Fani otos periaatteessa. Minulle siis tämä merkitsee muuttumista, Alienhan siis kokee muutaman eri muodonmuutoksen ennenkuin se on aikuinen/täysikasvuinen. Se on outo, pelottava. Itse pidin tästä mallista jossa näkyy siis ihmisen kallo, ennen ollut ihminen ja nyt onkin jotain muuta. Siinä on se jokin jota en oikein osaa selittää sanoin. Myöskin peitto tatuointi, joka hyvin kuvastaa muutosta. Ajatusmaailmassa ja maailman katsomuksessa.Susi, Warg, Fenrir. Koen itseni susi ihmiseksi, suttahan pidetään laumaeläimenä, mutta itse viihdyn mieluiten yksin tai vain omassa "laumassa". Susi on voimakas, älykäs, vapaa ja hyvin lojaali. Suteni arvet kuvastavat elämän kolhuja, haavat paranevat mutta arvet jäävät. Susi on muutenkin kaunis olento, vaikken koira ihminen olekkaan. On tosin väärin väittää sutta koiraksi. Myöskin peitto tatuointi. 


Hieman taas fanikuvaa :D elikkäs Tri-force, kolmivoima. Viisaus, rohkeus, voima. Nämä 3 asiaa koen tärkeäksi elämässä, ihmiseltä pitää löytyä kaikkia näitä ominaisuuksia.. Ne ovat kuvassa hakattu graniittiin, tähän tulee jatkoa myöhemmässä vaiheessa. Kuva ei siis ole vielä kokonainen. Vaikkakin kuvan yksi aspekti on nyt valmis. 


Kaksi kuvaa yhdistettynä. FF sarjan moogle, joka kuvastaa minun pehmeää, lapsenuskoista sekä yleensäkkin lapsellista puoltani. Lohikäärmeen kallo sitten kuvastaa minun ulospäin näkyvää puoltani. Tiedostamattani olen kuulemma usein pelottavan/vihaisen näköinen. Olen myöskin pihi, ahne ja laiska kuten lohikäärmeitä kuvataan fantasia kirjoissa (ainakin niitä ilkeitä lohikäärmeitä). Kallo kuvastaa myös kuolemaa. Periaatteessa mooglen voi ajatella ratsastavan lohikäärmeen pään päällä, tai olevan pään "sisällä". Mikä saa aikaan juurikin sen kuvastuksen, millainen olen. Pääni sisällä olen hyvin lapsenmielinen, leikkisä mutta en anna sen näkyä täysin ventovieraille.


Rakkaus tatuointini. Lukko (steampunk henkinen) vain yhdellä henkilöllä on avain tähän lukkoon joka avaa sydämeni salat. Hammasrattaat kuvastavat aikaa ja sen kulumista. Savu/liekki kuviointi taasen palavaa rakkautta. 


Predator, saalistaja. Jälleen kerran fani tatuointi. Mutta kuten osa ehkä tietää, olen itsekkin saalistaja ja saalista jopa saanut. Kuvastaa minun metsästäjä puoltani, sekä predatorit ovat myös taistelijoita. Eli saadaan samaan nippuun minun kamppailulaji harrasteisiini sopiva teema. Predatorit ovat vahvoja, ovelia ja vaarallisia. Joilla on siis omanlainen hengellinen puolensa myös ja kunnia käsityksensä. Samaan tapaan kuin itselläni. Alunperin minulle piti tulla pelkästään terä-ase käteen. Kun pidän kuitenkin puukkoja, miekkoja ja veitsiä koristeellisina, mutta myös työkaluina. Keksittiin sitten idea yhdistää predator ja terä-ase. Lopputulos on juuri sellainen mitä itse haaveilin.

4 kommenttia:

 1. Näähän on upeita! Varsinkin tuo lukkoleima on kaunis, itte tykkään justiinsa steampunk henkisistä tatskoista paljon. Ei pitäs kattoa muitten kuveja, alkaa ittelläkin vaan leimakuume kasvamaan.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne kun kunnon ammattilaisella käy. Joka myös ymmärtää minkälaista kuvaa nahkaansa haluaa. Itsekkin taidan hautaan asti näitä kuvia itseeni ottaa. Ainakin selkään, rintaan ja jalkaan onjo tiedossa mitä niihin ttulee. Ei muutaku tatuointia ottamaan ;D

   Poista
 2. tero "apupappi" ollila6. joulukuuta 2014 klo 17.35

  tarttisit semmosen taisteluhamsteri kuvan :D

  VastaaPoista