Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 5. maaliskuuta 2015

Voi suatana. 3v sitte alakoi bloggaaminen.

Tuosta tukasta tykkäsin, vittumainen tosin se oli huoltaa :D
Ensimmäiset tikkini tais tuossa olla :D
Onpas sitä joskus ollu poikasen näkönen.
Emännän kaa o aina kivaa
Mmmh täh?
Tulipa tuossa huomattua että blogini täytti 3v. Ihan ensimmäinen postaukseni on itselleni ainakin hauskaa luettavaa. Kovasti on kehitystä tapahtunut niin kirjoitusasussa kuin arvosteluiden kirjoittamisessa. Sekä hieman selkeämmin osaan ajatukset tekstimuotoon laittaa. Itselläni kun on kuitenkin hieman mielenkiintoinen kirjoitus tapa sekä ajattelu kans, niin olen kuitenkin oppinut kirjoittamaan siten että oikeastaan kenen tahansa pitäisi pystyä lukemaan nykyiset tekstini ymmärtäen pointin.
Joskus on ollu pitempi tukka mitä emännällä
Ihme jupin näkösenä :D

Taiteellista?
On siis kevät puhaltelen kuplia tässä
Arvosteluiden saralla on tullut videoitakin tehtyä ja niitä on tulossa taas lisää kun vain muistan ja jaksan tehdä. Edelleen olen kuitenkin se sama laiskiainen kuin 3v sitten kun aloin kirjoittamaan. Nyt kuitenkin kirjoittelen tänne useammin kuin aikoinaan uskoinkaan kirjoittavani. Joistain asioista olen luopunut ja joihinkin asioihin olen koittanut paremmin perehtyä. Elokuvia en enää oikeastaan arvostele, koska en juurikaan katso elokuvia. Enkä oikein osaa niistä sanoa kuin sen oliko leffa omasta mielestä hyvä vai huono. Sen paremmin osaamatta kertoa mikä siitä tekee huonon tai hyvän omasta mielestä. Pelejen suhteen tämä on helpompaa kun niiden parissa kuitenkin päivittäin olen tekemisissä.
Ihq

Hullun kiilto silmissä
Joskus koitan näyttää asialliselta jopa
Mielipide kirjoituksia en ole jaksanut hirvesti väsätä. Ottaisi turhan moni ihminen mitä ilmeisimmin nokkiinsa asioista. Ei sillä että pelkäisin kirjoittaa joistakin itseäni askarruttavista asioista mutta itselläni ei vaan jaksa huumori riittää internetz trolleihin eikä ihmisiin jotka eivät näe kolikon kääntöpuolta. Itse pyrin olemaan monessa asiassa objektiivinen näkemyksiltäni ja tarpeen tullen faktojen ollessa kiistattomia myös valmis nöyrtymään oman mielipiteeni suhteen. Esmes jos joku voisi todistaa että se hauki ei olekkaan kala.

Kissat on kivoja :D
Tukka hyvin kaikki hyvin
Katzen 
Mutta niin, enköhän minä jatkossakin pyri ja tule tänne blogiini kirjoittelemaan lähinnä peleistä joihin myös mahdollisesti videota pistän kommenttien kera. Sekä oluita pyrin maistelemaan sen mukaan mitä en ole vielä maistellut. Tosin minulla on niin maallinen makuaisti että ne tahtoo kieltämättä jäädä sille hyvää/huonoa arvostelun tasolle. Onneksi sentään kalliimmissa olut juomissa huomaa oikeasti makueron, noissa halvoissa tahtoo olla että meikän pitää ainakin pinnistellä välillä että löydän jotain eroa maussa. Ne kun tahtoo olla niin pienet erot. Kuten tosin suomi olut testissä aikoinaan totesin, se on sama millä halvalla litkulla juot pääsi täyteen, maku on käytännössä sama. Vain se mielikuva on mikä maussa eron tekee, kuten monessa muussakin asiassa. Halpa yleensä mielletään myös huonommaksi mitä kallis. Joissakin asioissa tämä pätee mutta ei tosiaankaan ole niin yksiselitteistä eikä pelkkää mustaa ja valkoista.


Niin ja elektroniikka vehkeistä kans sitä mukaa teen kun niitä saan. Uusista laitteista on aina hauskempi tehdä kuin vanhoista jo hyllyssä olevista. Tiedä sitten mikä siinä on, mutta ainahan se on kiva kertoa jostain uudesta lelusta kuten lapsi :D

Joskus jotain halloween juttua
Beer is good beer is good...and stuff

Mitään en oo ottanu
Mitähän muuta liirumlaarumia minä vielä tänne keksin, sen aika näyttää. Kiitos lukijoille jotka aktiivisesti luette juttujani. Edelleenkin minä suurimmaksi osaksi kuitenkin omaksi ilokseni teen näitä arvosteluja ja seurantoiminnasta kertovia juttuja. Ainahan se tosin mukavaa on jos joku kokee jonkin tekstini hyödylliseksi. Sekä loppuun niin ihanata Queenia. 

Ilonen setä
Oooooon niin kiva olla vammaneeeeen
Worship your god!
Vittusillaan pistin vanhempia kuvia heti ison nipun. Näkee miten on nassu muuttunu tässä vuosien varrella. Sitä saa tosin miettiä mikä kuva on millonki otettu :D

2 kommenttia: