Insta

Steam ID

PSN ID

torstai 5. maaliskuuta 2015

Sam & Max Beyond Time and Space (season 2) PCNyt se on tämäkin taas pelattu. Muutama vuosi vierähti välissä kun tätä on viimeksi pelannut. Mikäkös tuomio? No jotain hyvää ja jotain pahaa.

Hyvät puolet. 

Koska tämä tuli vuotta myöhemmin pihalle ensimmäisen kauden jälkeen tämä jatkosarja, niin hieman saivat hiottua graafista ulkoasua. Hahmoissa itsessään huomaa pienen hiomisen jälkiä sekä sen että graafisista asetuksista saa nyt päälle FullHD reson 1920*1080 mikä on erittäin tervetullut ominaisuus mikä aiemmasta osasta puuttui. Itse kun pelailin näitä TV:n kautta katsottuna niin aiemmin kuva ei päässyt koko ruudun kokoiseksi kun maximi reso tais olla 1280*960 tai jotain sinnepäin.

Hail satan!
Sam osaa nyt juosta, eli hieman nopeampaa on liikkuminen ja sitä kyllä tarvitaan sillä kentät ovat nyt myös suurempia (tai ainakin useammassa osassa) joten liikkua pitää enemmän.
Päästään myös erilaisempiin maisemiin mitä ensimmäisessä kaudessa. Joka johtaa siihen että näemme muitakin hahmoja kuin vain Boscon, Sybilin ja Soda Poppers hahmot.

Ihq Jurgen
Sekä isona plussana on Maxin säädettävä vihjeiden antaminen. Voi olla kokonaan pois päältä tai antaa kokoajan vihjeitä. Ilman tätä tai netistä luettavaa/katsottavaa läpipeluuta voi tulla turhautuminen.

Huonot puolet. 

Se rämppääminen eeestaaas. Siis oikeasti, tässä kaudessa sitä on ihan liikaa. Suurinosa ajasta tuntuukin menevän siihen "käy toimistolla, mene 3 lataus ruudun päähän tee siellä jokin juttu ja takas toimistolle hakemaan nyt se toinen juttu mitä et aiemmin saanut" Joissakin kohdissa voi tosin huomaamattaan saada jonkin vasta myöhemmin tarvittavan esineen mukaan, mutta ilman läpipeluu ohjeita tämä peli menee turhan herkästi siihen "klikkaan kaikkea ja kokeilen kaikkia esineitä kaikkeen" mikä on myös hyvin turhauttavaa.

Go ahead, make my day.
Tässä kun on nyt hiukan liikaa minun makuuni sitä epäloogista loogisuutta. Joitain ihan loogisia pulmia tietysti tuli vastaan, mutta monessa kohtaan nämäkin ovat niin oudosti tehty ettei sitä välttis tajua kuin vasta myöhemmin että tämähän oli loogista. 

Jaksot ovat liian pitkiä, tai ainakin itsestäni sekä kihlatun mielestä tältä tuntui. Ensimmäisen kauden jaksot olivat sellaisia about tunnin mittaisia, eli ihan mukava aivopie...pähkinä aika. Nyt peli on niin turhautumista aiheuttava että joka jakso voi kestää useammankin tunnin. Itse voin myöntää ettei hermot riittänyt niin monesti olen käyttänyt netistä saatuja ohjeita. Ohjeista huolimatta ravaamisen takia ym. niin joka jakso kestää vähintään parisen tuntia vaikka sinulla olisi ne ohjeet!!
Eli ei hyvä juttu minusta.

Arvosanaksi 5½/10 koko kaudelle johtuen ravaamisesta ja liiasta epäloogisuudesta (ensimmäisessä kaudessa oli hyvinkin loogisia pulmat) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti