Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 7. marraskuuta 2015

Breath of Death VII: The Beginning PC


Dodii tällänen pikku RPG pläjäys vaihteeksi. Samoilta tekijöiltä kuin Cthulhu Saves the World, heidän ensimmäinen pelinsä tarkkaan ottaen. Keiden heidän? No Zeboyd Gamesin.

Vuoropohjaista taistelua, siitä wanhan RPG:n tunnistaa
Verrattuna siihen Cthulhu pläjäykseen, tämä on selkeesti se "eka" osa (mihin varmaan the beginning viittaa). Graafinen ilme on vähän suttuisempaa ja peli ei tunnu niin hiotulta. Huumoriakaan ei juuri ollut, tai sitten se oli sellaista ettei itselle kolahtanut.

Pelin juoni on siis sellanen, että ollaan ja eletään (tai epäeletään pitemminkin) maailmanlopun jälkeisessä maailmassa. Epäkuolleet ovat nyt maailman hallitsijoita. Muuten sama meininki ku ennen mutta nyt katukuvassa on käveleviä luurankoja ja zombeja, eikä wanhaa teknologiaa jota raunioista löytyy oikein kukaan osaa käyttää. Sinä olet palkkasoturi sankari luuranko Dem. Joka töitään tehdessään ajautuu seikkailusta toiseen (no ei niitä seikkailuja tässä pelissä kyllä tainnu olla ku 3) ja pelastaa tai jättää pelastamatta maailman. 

Välillä koitetaan rikkoa neljättä seinää (fourth wall)
Tällänen mini arvostelu tällä kertaa. Oikeasti, tästä on paha sanoa mitään. Tästä näkee että aloittelijat ollu liikenteessä, suurinpiirtein samanlaisen juonen tyngän minäkin olen joskus aikoinaan RPG maker ohjelmalla tehnyt ja aloittanut. xD 

Näyttää ennemmin 8-bit meiningiltä kuin 16-bit
En oikeen osaa tätä arvostella kun pelasin vahingossa sen kehittyneemmän pelin ensin joten  heitetään hatusta arvosanaksi 6/10. Kyllähän tällä sai muutaman tunnin elämästään hukattua. Voisi sen huonomminkin käyttää. Peli maksoi vissiin kun bundlessa tuli sen Cthulhun kans niin 50 senttiä tai jotain sinnepäin. Joten hinnan kirossa ei ainakaan peli ollut.

Hyvää 

+ Lyhyt ja ytimekäs
+ Kohtalaisen mielenkiintonen juonen tapanen

Huonoa

- Selkeästi hiomaton
- Yritetty haukata liian iso pala kenties?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti