Insta

Steam ID

PSN ID

perjantai 20. marraskuuta 2015

Taas vaihteeksi blogissa hiljasta.

Niin no selitys on taas kerran yksinkertainen. En ole juonut uusia oluita joista kirjoittaa. Enkä jaksa alkaa kahdesta kirjottamattomasta tekemään pikku postausta (spoiler, ne oli paskaa). Pelejä en ole läpi pelannut, Fallout 4 kimpussa olen kuin terrieri nilkassa roikkumassa. Aina välillä sitä Persona 4 koitan kans eteenpäin mennä, kohta sen pitäisi olla läpi luulen.

Uusia kuulokkeita Kingston HyperX Cloud II en ole vielä saanut ajettua sisään, mutta niistä varmaan kohta puoliin teen postauksen myös. Niitä on tullut käytettyä niin PC:llä kuin PS4:llä. Hyvin kuuluu tähän mennessä ja tykännyt olen.

Uudesta puhelimestani en ole muistanut tehdä postausta. :D Pitäisi siitäkin saada aikaiseksi kirjoitella kokemuksia, onhan tuo nyt ainakin 3kk ollut käytössä. No ei se hirveenä kokemus oo muuttunu kun edelleen Android puhelin. Enempi vaan prossu tehoa ja erillinen näytönohjain niin pelitkin pyörii.

Loppuun seikkailu kuvia Fallout 4 maailmasta.

"Jos metsään haluat mennä nyt näät sammaleet myllätyt"
"Kas pienet karhut vekkulit on nyt käyneet suureen joukkiohon"
  
"On päivä teddykarhujen villin retken!"

Olen rakentanut näille Power Armoreille jonkinlaisen autotallin tämän kuvan jälkeen :D

On se jännä mitä tuolta maastosta löytyy kun samoilee :)
Waiting for rapture
Villimmät S&M pippalot :D
"Korkealta näin miten meri on suuri, kaartuva kaunis pilvien muuri"
Minust Fallout 4 on turhaan rumaksi haukuttu.
Mmm bobblehead. Niitä on hankala löytää mutta aina niin mukavaa kun löytyy :D

5 kommenttia:

 1. Nuo nallekarhut! Niitä tuntuu löytyvän vähän joka paikasta ja vähän vaikka minkämoisiin asentoihin vääntyneinä. :D Päätin yhdessä vaiheessa että otan screenshotin aina kun löydän jonkun nalleasetelman, mutta siihen ne tuntui loppuvankin. :D Tähän mennessä on löytynyt tuo kirurginalle ja vessanpöntöllä lasit silmillä sanomalehteä lukeva nalle. Raiderit (?) nauttivat elämän pienistä iloista kun nalleillakin ehtivät leikkiä. Aaw. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamassa paikassa on tullut vähän karmivampiakin nalle asetelmia vastaan. :D Onkohan pelin tekijöillä ollut yhtä hauskaa tehdä noita asetelmia kuin pelaajilla sitten niiden löytämisessä ja hoksaamisessa. Tahtoo nämä Falloutit olla vähän sellaisia pelejä että ei voi kaikkia hauskoja pikku vitsejä aina löytää eikä huomata.

   Poista
 2. Hyviä kuvia pelistä :D Me ollaan löydetty jo kaksi bobbleheadia. Enemmän kuin kolmosessa(ei löydetty kuin yksi, höh). Onkohan nelosessa niille sitä hienoa hyllyä missään? Tuosta avaruusaluksesta tulee mieleen se kolmosen avaruusalus questchain. Vai olikohan se joku lisäosa. En tiedä, kun meillä on se game of the year edition, niin siinä oli kaikkia mahdollisia lisäosia mukana :D Nelosessa tuntuu olevan enemmän kaikkia pieniä piilovitsejä, niinkuin esim nuo nallet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bobbleheadeille voi kyllä rakentaa workbenchin kautta oman hyllyn! Siellä kauniisti sitten esillä ovat. :D Löytyiköhän huonekalujen misc-osiosta...? Ulkoa näin muistelisin.

   Poista
  2. Itselläni on Bobblehead telineessä jo alarivi täynnä. Sen tosiaan pystyy rakentamaan itse sinne mihin haluaa sieltä huonekalujen misc osiosta...en ole tosin varma pitikö sitä varten löytää sellainen sarjislehti Picket Fences? Niin tuo avaruusalus tosiaan selvä viittaus siihen kolmosen UFO tapahtumaan. Sellanne vinkki että jos tuon aluksen maastosta löydätte niin seuratkaa verijälkiä. ;)

   Poista