Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Kuulumisia


Hihheihoihai tai jotain. Lähinnä olotila lähentelee väsynyttä ja kipeää eikä niinkään hilpeää. Vettä sataa, välillä lunta, lihakset kipeenä ja muuta mukavaa. Hygieniapassin kävin läpäiseen täysillä pisteillä ja seuraavaksi vuorossa EnsiApu1 (EA1) kurssi joka sitten syö minun torstain DFC:n treenit johtuen päällekkäisistä ajoista muutamaksi viikoksi.

Mitäkös DFC:lle kuuluu? No ihan hyvää muttei tarpeeksi hyvää, tarvittas kuitenkin niitä vakituisia käyjiä niin saatas sellanen porukka kasaan joka pysyy :D eihän siinä siis mitään, jotkut käy sen yhden kurssin ja jotkut käy kokeileen ja sitten tulee elämä tielle. Kävijämäärät pysyny samana, jotain yhteistyö/kurssi/luento hommaa on kans seuralta pyydetty/kyselty että pikkuhiljaa alamma olla tunnettuja, hyvähyvä.

Töiden saralla ei mitään ihmeellistä, kohta vuoden verran hyvinkin aktiivisesti JV hommissa kulkenu, lähinnä näissä paikallisissa baareissa, on sitä jo näinkin lyhyessä ajassa nähny monenlaista ja aina se ihmisten idiotismi jaksaa yllättää, että mihin se loppuu jos tämä on vasta alkua. :D Edelleen jotkut ihmiset kyselee miksi naama on niin norsunvitulla, no en oikee voi sille mitään että meikällä on sellanen perusilme "resting bitchface" enkä oikee ole sellanen kovin hilpeä veikko muuten kuin tuttujen seurassa. Suhtaudun työhöni kohtuu vakavasti, jonku mielestä voi olla että liiankin vakavasti, miksi olla hymy naamalla kun känniset apinat ei osaa käyttäytyä eikä tippiä heru? Kysyn vain. :D Tästä sitte vois vääntää miksi jatkan näitä hommia, no en minä näitä töitä siksi tee että olisin joku kaikkien kaveri, teen tätä siksi että jonkunhan sitä pitää ihmisiä suojella itseltään ja muilta idiooteilta. :D Eikä se palkka nyt ihan täyttä tuubaa ole ettenkö löisi rukkasia naulaan.

Arkielämässä ei myöskään mitään kummosempia muutoksia, nyt tosin sanottiin nämä loput salivuorot irti. Pitää taas alkaa käymään ulkona enemmän kävelyillä ja kuntopiiri tyylistä settiä tehdä ettei taas rapakuntoon mene. Kullan kans pelaillaan (PC:llä enimmäkseen kun ei oo tullu konsolille mitään hyviä kaksinpelejä) ja kattellaan sarjoja kuten ennenkin, karvakaverit on tietysti menossa mukana. On se jännä miten sitä tuntuu ettei välillä lepäämään ehdi vaikkei päivätöissä käy :D useasti sitä pitää johonkin päin olla menossa viikolla ja viikonloput menee yleensä töissä. Jännityksellä odotan lääkärin lausuntoa tästä kilpparista, meni nimittäin hermot paikallisiin TK lääkäreihin kun ei oikee mitää aleta asian eteen tekemään, niin yksityiselle piti lähtä. Maksaa mansikoita mutta nytpä on siihenkin sitte varmuus, harmillista että vasta enskuussa on se lääkärin aika jossa selviää mitä nuo tulokset tahtoo sanoa ja mitkä on jatkotoimenpiteet. 

Pelipuolella on sitte sellanen kausi menossa että pelaan suurimmaksi osaksi JRPG pelejä joten niiden kans menee aikaa että ne saa läpi pelattua. On mulla listalla muutakin pelattavaa ja jossain välissä tulee siis taas uskoakseni videota esim. Grim Dawn pelistä mutta noista PSP:n peleistä on hankala tehdä videoita kun en omista sitä sellasta laitetta joka "varastaa" kuvan esmes tuosta PSP:sta kun se on yhdistetty vahvariin jotta kuva näkyy telkkarissa. Ehkä joskus sen hommaan mutta ei oo kyllä nyt muutenkaan tullu mitään retropelejä pelattua muuten kuin PC:llä emulaattoria käyttäen. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti