Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

PS4 vertical stand


 Noniin tuli kämppään pientä muutosta viihdetason suunnalle, pistettiin PS4 pystyyn koska aateltiin vielä jossain vaiheessa laittaa myös noille PS4 ohjaimille oma lataus telakkansa. Ostettiin sitten tälläinen ~20€ maksava ständi lisä USB paikoilla ja pornovaloilla. Valoja ei ikävä kyllä saa pois päältä jos alustan kytkee USB porttiin josta se siis saa virtaa niille 3 muulle USB paikalle. Itse kun lataan välillä puhelinta, vara-akkua ym. PS4:jää hyväksi käyttäen, niin lisäporteista on itselleni vain hyötyä. Onhan se silleen kiva ku o valot mutta olisin kyllä toivonut että niille olisi erikseen jokin nappi että saa päältä pois. Iltasella tuijaavat melko ikävästi telkkarista, että kauhupelejä pelatessa pitää ottaa virta pois ständistä. 


Asennus oli kohtalaisen helppo ja nopea suorittaa. Vaikeinta oli vain saada se pleikkarin kylki just oikeelle kohdalle (ylimmässä kuvassa näkyy ne pihdit johon PS4 kylki piti saada kohillee) ja ständin johto just oikeesta kohdasta että PS4 meni "lukkoon" sen ständin kans, mutta hetken vääntämisellä homma onnistu.
 

Siinäpä se sitten lopuksi komeilee isoveljen vieressä. Saattoi olla että ständi oli samalta firmalta kuin PS3 vastaava. Siinä tosin on kuten kuvasta näkyy telineet mukana myös yhdelle PS3 ohjaimelle ja PS Move dildolle ja ohjain kapulalle. Tuohon missä näkyy PS4 ohjain olisi tarkoitus vielä se ohjainten teline ostaa. Ei olis aina missä sattuu nuo kapulat pyörimässä. Ihan jees pysty ständi, ainoa miinus tulee tosiaan noista liika kirkkaista valoista. Asiansa ajaa ja lisä USB portit on aina plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti