Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 27. elokuuta 2013

Töitä aina vaan.

Tulinpas kirjoittelemaan taas vaihteeksi mitä jännää meikälle kuuluu. No eipä oikeastaan mitään jännää, lähinnä ihmettelen ihmisiä ja heidän typeryyttään. Sekä kateellisena ihmettelen sellaisia ihmisiä jotka saavat aikaa harrastuksilleen vaikka käyvät kokopäivä töissä. Itselläni vaikka on vain 4,5h päivässä töitä, niin tuppaa tulemaan se tunne, että kun kotiin pääsee niin ei oikein mitään ehdi siltikään tekemään. Jotkut taas joilla on koira ja kakarat sekä työt vielä päälle tuntuvat tekevän vaikka mitä jännää töiden jälkeenkin.

Mutta niin, töissä sen verran paskaa, kun ihmiset tosiaan tuovat tuonne resunsa, niin ei ole kaikkia edes pesty. Suurinpiirtein housuun paskottuja vaatteita jotkut tuovat, sekä vuosia varastossa maanneita vaatteitaan myös tuonne tuovat. Eihän se minua muuten haittaisi, mutta minä ne hajut joudun siinä lajittelu vaiheessa haistamaan. Samoin muut työntekijät. Mukavaa kun on migreeni.

Helvetin ajattelemattomia ihmisiä kyllä riittää. Tai oikeastaan voipi olla niin, että ihmiset nimenomaan ajattelevat joko tavalla
A. Kyllä noita joku köyhä voi pitää vaikka kuin on paskaset.
B. Eipähän itse tarvitse maksaa jätemaksua noista resuista.
C. En edes tiedä mitä näissä on mutta viedään tuonne kun se on ilmaista.

Että vittu kiitos vaan. Onneksi saa tästä paskasta sentään rahaa. Sekä toivon mukaan tuolta paikalta missä nykyinen kierrätyskeskus sijaitsee olisi muutto edessä jossain välissä. Meinaan vaan että tämän alueen juopot/narkkarit/varkaat ja muuten vaan köyhät paskat siellä mellastaa. Sekä rakennus itsessään on homeessa ja mitähän muuta mukavaa?

Mutta niin, tämä kapitalistisen yhteiskunnan prostituitu, lähtee nyt kauppaan kuluttamaan suurella vaivalla ansaitsemiaan dineroita.

Taivaan porteilta helvettiin 
päädyt itseäsi myymään
voit olla varma, laske koskaan irti en
en koskaan
Olen kuin hehkuva rauta
jumalauta tulkaa takomaan
päästä koskaan irti en
en koskaan, en koskaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti