Insta

Steam ID

PSN ID

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Aika ja sen puute taas vaihteeksi.

On se perkele, siis ihan oikeasti. Ei tahdo millään löytyä aikaa pelaamiselle..tai lukemiselle tai millekkään. Pyörii nyt kuitenkin hommat töiden ja harrastuksen ympärillä. Eihän minulla töitä ole kuin 4,5h päivässä, mutta varsinkin ilta tuuri joka on klo 14:00 - 18:30 on aika helvetin ikävällä ajankohdalla. En nimittäin ole kuitenkaan mikään aamuihminen. Silloin kun ei ole kiire mihinkään niin heräämiset menee tuonne 10-11 paikkeille. Joskus saatan herätä paljon aiemminkin mutta sanotaan näin että sisäinen kelloni toimii siten että 1-2 aikaan yöllä nukkumaan ja 10-11 välillä herään. Siinä on minun normaali rytmini kun ei ole kiirettä minnekkään.

Sitten kun vielä hajotetaan tätä aikaa pirstaleiksi niin huomataan että, aamutoimet vie sellaisen tunnin, syönnit juonnit, kissan paskat, hampaiden pesu etc. Sitten meikä lähtee töihin. Töissä kuppaan aikani ja tulen kotiin, syödään. Sitten päätetään että mitä sitä tekee pelataanko yhdessä vai teemmekö omiamme. Voi olla sekaisin kumpaakin. No tämä toimii joinain päivinä ihan hyvin...paitsi tiistaisin, torstaisin ja joko keskiviikkoisin tai perjantaisin. Tiistaisin ja torstaisin on DFC treenit 18:30 - 20:00 sieltä kun pääsee kotiin niin syömä hommaa taasen. Sitten joko peli päälle (kuten Civ V) tai sitten katsomme sarjaa joka on jäänyt kesken (Dexter on nyt menossa). Sitten otetaan siis huomioon että on myös nämä päivät kun pitää käydä anopin kans ja appi mummolle kaupassa. Niilläkin kauppareissuilla yleensä noin 1.5h menee. Tämä siis yleensä klo 16 jälkeen.

Sitten siihen se että maanantaisin ja keskiviikkoisin on salivuorot 1h klo 21-22 sieltä sitten taas syömään ja sarjaa katsomaan. Perkele. Eli käytännössä nyt on tullut tietynlainen rutiini elämään. Joka on siltä kannalta perseestä että itselläni pelaamiset kärsii joka on myös rakas harrastukseni. Mutta kun ei ehdi pelaamaan pelejä läpi, en voi tehdä oikein rehellistä arvostelua (en mieluusti harrasta näitä "kokeilen pari tuntia ja sen pohjalta arvostelun teen") kyllä ennakoita voin tehdä ja tällä hetkellä Watch Dogs on jo melkein läpi (6 pää tehtävää tekemättä ja "juoni" on läpi!) ja voin sanoa että en siitä tule tekemään arviota sillä se ennakko pitää niin hyvin paikkansa. Ei se ole tarjonnut mitään uutta sitten ennakon. Eli se on myös arvosteluni. Mutta niin minulla on paljon muitakin pelejä nyt rästissä ja saatana, eiköhän steamin kesä-ale pukannut päälle. Luojalle kiitos ettei ole kovin montaa itseäni kiinnostavaa peliä halvalla löytynyt. Muuten olisi lisää pelejä mitä en ehdi pelaamaan.

Olisihan se helppoa kun olisi vain yksi kone jolla pelaisin pelejä, mutta koska rakastan niin monen sorttisia pelejä (Mariosta, Sivilisaatioon, seikkailusta point&clikkiin) Niin yhdelle laitteelle ei yksinkertaisesti tehdä kaikkia näitä pelejä. Siksi yksinoikeus pelit on periaatteessa perseestä. Sillä pakotetaan valitsemaan "leiri" Itselläni on tällä hetkellä siis PS4, PS3, PS Vita, 3DS, PC. PS3 tosin on ollut vähällä käytöllä. Ainoastaan plus pelejä tullut sillä pelattua. Vitalla myös vain "ilmaisia" pelejä olen pelannut. Laytonit pelaamatta 3DSllä ja PS4 watch dogs kesken. PC...voi hyvät jumalat sillekkin niin paljon pelejä.....byäääääääääääääää

Vittu työt haittaa harrastuksia, ihan rehellisesti sanoen. Kun olin täysin työtön, ehdin pelaaman päivät ja liikunta harrastuksia harrastamaan päivät. Nyt en ehdi kuin töissä käymään ehkä hetken pelata ja sitten lähteä lenkille. Tai hakkamaan ihmisiä (DFC) :D mutta niin. Odotan jo innolla että jään taas työttömäksi. On oikeasti aikaa harrastaa. Herran jumala, jos kävisin 8h töissä niin olisin sisältä kuollut ruumis joka mekaanisesti vain suorittaisi läpi elämän perus tehtäviä.  Mistä tulikin mieleeni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti