Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Taas muutin blogini ulkoasua sekä muuta jännää höpötystä.

Nii itsekkin kun nyt olen muutaman pitemmän värssyn kirjoittanut, huomasin että ainakin omiin silmiin alkoi koskemaan se aiempi värimaailma. Ei oikein mukava silmille pitemmän päälle ja hankalaa luettavaa kiitos värien. Niinpä siis päätin palata perusteisiin. Eli ankea värimaailma ja helposti luettava fontti. Bannerin muutan kans kun saan inspiraation iskun nivusiin.

Niin mitäkö muuta jännää. No aattelin vaan kuulumisia kertoa. :D Tatuointia taas uutta odottelen ja samalla tehdään loppuun tuo aiemmin aloitettu Fenrir/Warg/fantasia susi. Innolla odottelen jo uusia pelejäkin, vaikka en ole vielä edes tuota Watch Dogs peliäkään läpi asti pelannut. Toisaalta sekin kertoo kuinka pettymys peli oli itselleni kun en  vain tahdo saada aikaiseksi pelata sitä. 

Onneksi on tulossa paljon hyviä pelejä. Kuten uusi Civilization sekä Witcher ja Alien ja Evil Within jajaja huhhuh, pelaajien kulta aikaa elämme. Hyvä kun ehkä vanhan ehtii alta pois pelata kun pitäisi jo uutta pistää pyöritykseen. Silloin aikoinaan piti sitä yhtä peliä tahkota todella pitkään kun ei ollut vara laittaa uutta saatikka uusia ei oikein ollut. Nykyään on niin helppoa ostaa pelejä, niitä kun löytyy tarjouksesta, on monta laitetta mille voi ostaa, niitä voi tilata netistä fyysisenä, voi ostaa digitaalisena ja odottaa vain että peli lataa ja samantien pelaamaan.

Ainoa asia mikä nykyajassa on vikana pelien suhteen, on se että yhä harvempi ja harvempi peli ei sisällä samalta ruudulta pelattavaa moninpeliä. Cooppi on kuoleva perinne. Suatana ja minä kun ostin heti PS4 kans kaksi ohjaintakin sitä varten että saa kullan kanssa pelailla...meillä ei ole yhtään peliä mitä pelata yhdessä! No okei, pari pikku peliä mutta kuinka kauan ilmakiekko jaksaa huvittaa tai keskinkertainen tasohyppely räiskintä? Varsinkin kun miun kulta ei sellaisista perusta (paitsi Mario peleistä) 
Ehkäpä jokin päivä tulee samalta sohvalta pelattavia pelejä jotka ovat hyvinkin viihdyttäviä. Aina voi toivoa.

Mutta niin, palatakseni vielä ulkoasuun, mitä mieltä te olette ulkoasusta? Onko ulkoasuni nyt luettavampi ja lukija ystävällisempi? Ottaisin ilo mielin kaikki risut ja ruusut vastaan! 

3 kommenttia:

  1. No nyt näyttää hyvältä! Paljon rauhallisempi ja yhtenäisempi ku aiempi ulkoasu. :3 Banneri on loisto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gosga olen baras :3 kiitos kulta kun autoit ^_^

      Poista