Insta

Steam ID

PSN ID

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ensi vaikutelmat Wolfenstein ja Watch Dogs peleistä

Aloitan Wolfensteinista. Kohtalaisen mielenkiintoinen vaihtoehtoinen tulevaisuus teema missä natsit ottivat ja voittivat toisen maailman sodan. Tietysti fasismi vallitsee ja vain arjalaiset pärjäävät nyky-yhteiskunnassa. Kaikki muut kuin arjalaiset asustavat slummeissa, keskitysleireillä tai muuten vain teloitusta odottamassa. Natsit on niin ilkeitä paskiaisia tässä pelissä, että suorastaan huvittaa välillä miten yliampuviksi on vedetty jotkut natsi hahmot. Päähenkilö on kohtalaisen perus sinisilmäinen amerikkalainen joka on melko geneerinen sankari hahmo. Tällä hetkellä tuntuu että peli on ihan ok. Ei mitenkään mullista FPS genreä mutta tarjoaa viihdykettä koko rahan edestä. Moninpeli tästä puuttuu että saapa nyt nähdä jaksaako pelkkä yksinpeli kiinnostaa ihmisiä tarpeeksi kauan, kaksi erilaista läpi peluuta pelissä on ja niiden pitäisi poiketa toisestaan melkoisesti. Graafisesti hyvin nättiä katseltavaa.

Watch Dogs on tällä hetkellä ihan pelattava peli. Yli hypetetty, graafisen tason laskun kärsinyt ja muutenkin tuntuu että tästä on karsittu jonkun verran luvattuja ominaisuuksia pois. Omasta mielestäni tässä pelissä kohtaa GTA, Sims ja Batman pelit. GTA toisaalta eniten kun tässä voi melkeinpä mitä vain tehdä, vaikuttaa tosin siihen oletko hyvis vai pahis mittarin mukaan. Tiedä sitten miten se vaikuttaa pelissä, olen itse tällä hetkellä enemmän hyvis. Batman tulee toisaalta mieleen kun estetään rikoksia, tosin tässä rankemmalla kädellä kun helpoin tapa on yleensä tappaa rikollinen. Tosin joitain typeryyksiä tässä pelissä on, asemies ampui naista mahaan, lähdin perään. Haxeroin jonkin ihme kaasuputken räjähtämään, no ampuja kuoli. Sain pahis pisteitä kun käytin LIIKAA VÄKIVALTAA kun ammuin murhaajan/tappajan. Välillä joitain asemiehiä saa ampua ilman mitään vaikutusta siihen hyvis/pahis mittariin. Välillä taasen menee heti pahis puolelle. Mene ja tiedä, ehkä tämä on vielä jonkinlaisella beta asteella. Mutta tämä peli ei minusta todellakaan ole kaiken sen hypen arvoinen. GTA tyyppinen klooni joka yrittää olla niin paljon enemmän siinä täysin onnistumatta. Viihdyttävä enimmäkseen tähän mennessä ollut. Graafisesti tämä peli häviää Resident Evil 6:lle :D mikä on jännä juttu. Tuli vaan yhtymäkohta mieleen kun sitäkin tänään pitkästä aikaa pelasin.

Hämähäkki tankki minipeli, PARHAUTTA

Samaa mietin minäkin :D

Kunnon arvostelut sitten kun pelit olen saanut läpi pelattua. Aikaa voi mennä kun muutakin hommaa tekemis listalla. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti