Insta

Steam ID

PSN ID

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Aivopieru vapauttaa

Tulinpas tänne julistamaan sanomaani. Eli siis sain koneeni kuntoon, koneestani kun virtalähde sanoi sopimuksensa irti. Nyt on uusi ja hyvin rullaa, vielä...
Jotenkas luvassa tässä joku kaunis päivä hieman pitempi lista maistelluista kusikaljoista. Alan olla sitä mieltä, että mitä enemmän oluita maistelen, sitä enemmän koen polttavaa halua siirtyä joko väkeviin/drinkkeihin tai lonkeroiden maailmaan. Hyvät oluet kun maksavat pähkinöitä. Halvoista saa vain maksakirroosin itselleen aikaiseksi. Mutta kyllä se siitä.
Harrastukset kans meinaa haitata arkeani, kun tuntuu että sitä nyt harrastaa kohta ihan liikaa. Ei siinä sinällään minulla mitään valittamista ole, mutta tuntuu vain että päivät menee niin nopeasti, ettei mitään "mukavaa" ehdi tehdä. Nyt tosin lenkkeilyn takia on jalka hieman rikki. Pitäisi venytellä enemmän tai sitten liian raskaasti aloitin. Noh kunhan ajan kanssa kilot karisi ja jenkkakahvat pienenisivät. Sitten olisin ihan tyytyväinen kroppaani. Ainahan sitä haaveilee liikaa kenties, tai haluaa jotain sellaista mitä ei voi saada. Koska jokainen on yksilö niin ei voi saada itselleen juuri samanlaista vartaloa kuin vaikka jollain Arskalla tai Bruce Leellä on. Lähinnä tavoite olisi itsellä se painon pudotus ettei tarvitse pelätä sokeritautia, sekä sitä etteivät polvet vanhana kantaisi tätä ruhoa.
Mutta niin, voisi painua vaimokkeen kanssa nukkumaan, jos vaikka tällä viikolla tulisi soitto missä sanottaisiin että on töihin päässyt. Sitten sitä vasta ollaankin jännän äärellä kun meikäpoika töihin menisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti