Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Arvostelussa Zelda Ocarina of Time (3DS)

Nonnih, siitä kyllä on aikaa kun tämän olen läpi pelannut. Mutta kun nyt satuin bongaamaan sen tuolta hyllystäni niin ajattelinpas muisteloiden pohjalta kirjoittaa siitä jotakin, kun on nyt tylsää.

Elikkäs tarinan pitäisi sarjan faneille olla jo tuttua huttua, kyseessä kun on uudelleen julkaisu N64 tehdylle pelille. Muutamalla uudella ominaisuudella ja hieman parannetulla graafisella ilmeellä feat. 3D varustettuna tosin.

Mitähän tästä voisi sanoa, taattua Zelda kamaa. Ehkä kenties paras tai ainakin top 5 listalla omissa kirjoissa.
Tarina kertoo kenties Ganonin syntytarinan. Zelda maailman tarina kun on pompsahtelevaa, kirjakin tästä on oikein tehty. Pitäisi muuten se joskus ostaa.
Mutta niin siis, periaatteessa "ensimmäinen" Zelda peli, kronolokisesti.
Hienosti on uusittu graafista ilmettä, ei ole tehty kokonaan uusiksi vaan lähinnä pyöristetty kulmia ja kenties lisää väriä. 3D efektit on hienoja ja selvästi erottuvia. Äänimaailma on erittäin hyvä, ainakin kuulokkeet päässä. Tähtääminen heiluttamalla itse 3DS laitetta toimii, mutta itse mieluummin tähtään normaalisti. Tässä tosin kumpikin tähtäämistyyli onnistuu lennosta. Peli siis on se sama mikä N64 mutta lisättynä vaikeutetut luolastot ja viholliset (en muista olikos tämä Master Quest mode mutta niin) joka aukeaa pelattavaksi kun on kerran pelannut pelin läpi...tyhmää toisaalta. Itse en ole vielä ainakaan jaksanut uudelleen alkaa pelaamaan vaikeammalla uudelleen samaa peliä. Vaatii sen vuoden ainakin taukoa ettei kaikkea muista alusta loppuun.

Hummhumm, mitään pahaa sanottavaa ei muistu mieleeni. Tietysti se, että tämä on siis käsikonsolilla. Voi joidenkin mielestä olla hankalaa pelata niin pieneltä ruudulta ja kädet kramppaa joillakin 3DS muotoilun takia. Muuta pahaa ei nyt tähän hätään keksi.

Hyvää onkin sitten kaikki muu, jos olet Zelda fani ja sinulla on 3DS niin osta ihmeessä!
Alkaa jo varmaan saamaankiin sellaisella 20€ molemminpuolin. Suosittelen. 3DS kun muutenkin on hieman hiljaista pelirintamalla, ei ainakaan omaan makuun olevia pelejä ole liiemmin tullut. Nyt tilattu ja odotuksessa Luigis Mansion 2. Kirjoittelen siitä sitten kun olen läpi pelannut sen.

Arvosana tälle Zeldalle, 9/10. Pelattavaa koko rahan edestä ja jos tykkää seikkailu/fantasia peleistä niin tää on sitä. Lapsellinen kenties mutta jokin niissä Zeldoissa on ettei se itseäni ole ainakaan koskaan haitannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti