Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Liikaa pelejä taas vaihteeksi

Meinasinpas unohtaa, tosin juurikin siksi olen unohtanutkin. Kun tuli taas tilattua kasa pelejä kun halvalla sai...oli pakko ottaa.

PS3 tuli laitettua Metal Gear Legacy Collection. Kaikki gearit jotka ovat pääjuoneen kytköksissä nyt yksissä kansissa. Mahtavuutta, loputonta orgasmia. MGS 3 menin juuri läpi ja kyllä se on vaan aika hyvin vanhennut, vaikka siis kyseessä HD editio mutta pelimekaniikat sun muut on jees. Harmitti vain kun huomasin, ettei kyykky kävelyä tässä ollut. Sekoitin sen johonkin toiseen Metal Gear peliin..varmaan Peace Walkeriin (missä tosin ei voi ryömiä ja muitakin toimintoja karsittu koska alunperin PSP peli).

Myös Dance Dance Revolution jonka mukana tuli tanssimatto. Ihan vain siksi kun halvalla sai. Sekä on se joskus kiva heilua. Yllättävän hankalaa muuten.

Vitalle sain Killzone Mercenaries pelin, helvetin hyvä FPS Vitalle. Olen hyvin tyytyväinen ostokseeni. Siinä tosin voin sanoa miinuksesi, ettei ole välitallenuksia. Hankala jättää peli kesken, vaikkakin Vita kykenee jatkamaan siitä mihin akku loppui. Ettei se maailma siihen kaadu, mutta silti typerää. Muuta suurempaa vikaa en siitä keksi.

Kullalle ostettiin Pokemon X, sitä en ole ehtinyt itse pelaamaan ollenkaan kun tässä talossa on eräs poksu fani joka ei muuta tee kuin pelaa sitä, :D hyvä on, liioittelen hieman. Mutta siinä ei pysty edelleenkään tekemään uutta hahmoa, ilman että hävittäisi vanhan, joten kulta saa sen kaikessa rauhassa pelailla, katson itse jos joskus jaksan sitten sitä pelailla.

Nyt kun käteni kuitenkin pelittää, vaikka aluksi pelkäsin sen kipeytyvän tatskan takia niin pahasti, etten voisi mitään tehdä. Otankin nämä muutamat lomapäivät "hyöty" käyttöön ja koitan mennä mahdollisimman monta Metal Gear peliä läpi. Kuten sanoin, yhden jo menin. Koitan myöskin sellaista tehdä, että menisin ne kronologisessa järjestyksessä. Tämähän ei täysin ole mahdollista, sillä tuleva MGS V sijoittuu 60-70 luvulle, kuten Peace Walker. En tosin muista kumpi nyt aiemmin tai jälkeen tapahtuu. Mutta loistava peli se uusikin tulee olemaan.

Ai niin, ei auta asiaa plus jäsenyys kun lisää pelejä taas tulossa loppu kuusta...perkele. Pitäisi tuo Dragons Dogma pelata läpi ja samoin Fire Emblem ja The Last of Us peliin pitäisi kohta tulla sen yksinpeli lisäosan jota olen jo pitkään odottanut.

Saa nähdä jaksanko kirjoittaa arvosteluja noista parista pelistä mitä olen läpi mennyt, nimittäin XCOMin ja MGS3.

No aikaahan minulla poloisella on..ainakin muutama päivä ylimääräistä. Että katsotaan.

3 kommenttia:

  1. Tuo pelien runsas määrä ja laittoman halvat pelitarjoukset ovat kyllä nykypäivänä suurin ihmiskunnan ongelma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä. Itselläkin kun on tosiaan tuo PS+ jäsenyys ja sinnekkin tulee kuitenkin sellaisia pelejä joita haluaakin pelata. Eikä sovi unohtaa että pidän peleistä yleensäkkin, enkä halua jäädä mistään hyvästä pelistä paitsi, niin noita eri konsoleitakin on kertynyt nurkkiin. Xboxin tosin myin kun sille ei tullut itseäni kiinnostavia pelejä. Wiitä en ole itselle laittanut kun voin sitä käydä pelailemassa anoppilassa :D eikä WiiU ole vakuuttanut/kiinnostanut itseäni yhtään. Että jotain lohtua sentään, ettei pääse peleihin hukkumaan.

      Poista