Insta

Steam ID

PSN ID

lauantai 5. lokakuuta 2013

Star Wars The Force Unleashed II

Pelin pelasin läpi jo jokin aika sitten joten koitan muistaa kokemuksia sen jälkimaun perusteella. Käteen kun tuntui jäävän sellainen paska pelin jälkeen.

Elikkäs niin, tarina...koska minulla on ensimmäinen osa pelaamatta, jota on kehuttu paljon paremmaksi mitä tätä toista osaa, niin hieman hankala lähteä setvimään näin kesken peliin hypänneenä että mikä on tilanne ja kuka kukin on.
Eli sankari on entinen pahis sithi, Vaderin oppipoika ja salamurhaaja. Ykkösessä kapinoi mestariaan vastaan ja huonosti kävi. Toisessa osassa seikkaillaan kloonilla joka on melkein täydellinen kopio alkuperäisestä. Vader edelleen se tuttu pahis. Muista hahmoista minulla ei ole mitään sanottavaa kun ovat tähän peliin tehtyjä hahmoja joita en tunnista. Pääpiirteittäin siis menee näin, Vader - "Minä tapoin sinut kerran ja voin tehdä sen uudestaan, ollaanks kamuja?" Sankari - "En muista mittää, kuka on tuo nainen...NYT minä muistan, senkin gagga en koskaan something something dark side!! (hyppää ikkunasta)" Sitten alkaakin sen naisen etsiminen, nainen löytyy, Vader kaappaa, pitää pelastaa prinsessa, mutta hän on toisessa linnassa.
Eli juoni on yhtä huttua, sekä muutenkin kohtuu merkityksetön. Ei itseeni mitenkään uponnut.

Graafinen ilme taasen on aika nättiä, äänimaailma myös valosapelin heiluessa ja TIE hävittäjien lennessä on nannaa. Kontrollit ovat ok, ei kyllä mitkään parhaat, välillä jäi jokin hyppy lyhyeksi ja kuolema korjasi kun hommat kusi.

Melkoista ADHD meininkiä peli siis enimmäkseen on, hakkaa, marssi, tuhoa, raivaa. Tähän tahtiin mennään kentästä toiseen. Pelin pelaa läpi sellaisessa 4-6h sisään. Eli pelattavaa ei hirveänä ole. Sitä samaa tatin ja napin hakkaamista en kyllä itse jaksanut kuin puolen tunnin pätkissä. Jotenkin niin puuduttavaa. Vaikkakin siis peli on nätti ja äänimaailma hyvä, mutta se ei vielä peliä tee.

Tälle pelille annan arvosanaksi 5½. Kyllä sen kerran läpi pelaa, mutta sen jälkeen sen saakin myydä tai antaa kaverille takasin. Itsekkin toivon että joku sen minulta pois ostaisi. En todellakaan usko että olen uudelleen pelaamassa läpi, kun ei tarjoa mitään syytä uudelleen läpi peluulle.

Kuva pöllitty omaan luvattomaan käyttöön netin ihmeellisestä maailmasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti