Insta

Steam ID

PSN ID

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Väriä elämään

No nahkaan sitä väriä oikeastaan tuli. Uuden tatuoinnin pistin ja nyt meni peitto neitsyys. Seuraavalle isommalle projektillekkin aika varattiin ja sillä saan tuon häpeän aiheen peittoon mukavasti. Eli Suomi Finland tekstin ja leijonan.
Miksi häpeän aihe? No jellona itsessään on ihan siisti. Muttei todellakaan mikään taiteellinen luomus. Tekstin kävin ottamassa muualla ja se meni vituiksi, sen jälkeen tosin opin ettei kannata käydä "harrastelijoilla" nahkaansa värjäyttämässä. Myöskin asiaan vaikuttaa muotopuoli seikkojen lisäksi se, että se kuvastaa minun vanhaa ajatusmaailmaani. En ole enää mikään..hmmm isänmaan ystävä, sanotaanko näin? Ei täällä ole asiat enää niin hyvin mitä on ollut, enkä olisi tämän maan puolesta valmis tappamaan käskystä.
Pistin aikonaan tuon jellonan hieman ennen armeijaan menoa. Siihen tosin tuli muutenkin sitten lykkäys ja jo silloin alkoi rakoilemaan usko tähän yhteiskuntaan. Kaikkia muuta paskaa välillä sattui, sekä kasvaminen "aikuiseksi" ja ymmärrys siitä ettei mikään oikeastaan ole niin musta valkoista mitä moni luulee.
En sano, etteikö armeijasta voisi joillekkin jotain hyötyä olla. Ehkä sieltä niitä kavereita saa ja oppii tekemään jotain järkevää, kuten vaikka kenkien hoito ja sängyn petaaminen (thumbs up). Itse kuitenkin nämäkin taidot osasin jo ennen armeijaa. Sekä aseella olen ampunut jo pienestä pitäen. Edelleen metsästän. Ei ole moni kaapunkilainen varmaan mitään elävää edes koskaan tappanut. Siis itse ja tietoisesti.

Mutta takaisin aiheeseen, armeija vastaisesta kannastani riittäisi lätinää mutta ah, netin ihmeellisessä maailmassa se on niin turhaa puhua. Ei sitä juuri kukaan ymmärtäisi. Trollaamista ja muuta "mukavaa".

Eli uusi "kuvani" näkyykin noissa kuvissa mitä instanttigrammin kautta tänne tulee. Lukko jossa sisuksen hammasrattaat näkyvät sekä hieman liekki kuviota :3 on niin ihanata, kun en ole itse mitenkään lahjakas taiteiden parissa. Ajatukset osaavat kuvan muodostaa mutta kädet eivät toimi. Mutta asiaa kompensoi kovasti se, että artisti jolla käyn laittamassa tatuointini, osaa suoraan pistää juuri sellaisen tatuoinnin kuin tarkoitin ja vieläpä pistää sen paremman näköiseksi mitä se omassa pienessä päässäni edes oli.

Mikäkö tatuoinnin tarkoitus on? No siitä löytyy vivahteita, mutta pääpointti sillä on se, että se on "rakkaus" tatuointi. Kullalleni tulee avain jossain vaiheessa ihoon ja minulla on jo lukko johon se avain sopii.

Pointtina vielä sellainen jännä juttu, että kullan timantti oli paaaaljon kipeämpi kuin tämä minun lukkoni :D hieman on käsi turvonnut ja välillä tuntuu pistelyä. Mutta siinäpä se, pystyn käyttämään kättäni eikä asennolla ole juurikaan väliä missä sitä pidän. Kalvon takia tosin pitää joitain liikkeitä välttää. En nimittäin jaksaisi sitä rasvaus, pesu, rasvaus meininkiä. Nykyään niin helppoa kun ostaa Opsite kalvon ja nakkaa tatuoinnin päälle, sitten siis kun pahimmat vuodot on jo vuotanut. Suojaa ja hengittää, sekä kohtuu helppo laittaa...muualle kuin kämmen selkään.

Seuraavaa tatuointi aikaa odotellessa.


3 kommenttia:

  1. Aika hieno. Kenellä olet käynyt tatuoitavana? Mitä maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitbull ylivieska ja Petri toimi tatuoijana. 120€ maksoi.

      Poista